Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent nederlands/NT2
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
24 november 2020
Eind Datum
8 december 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
24-11-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Leiden zoekt een docent nederlands/NT2 per 24-11-2020

Docent Nederlands NT2

Ben jij onze nieuwe collega die het hart van onze studenten weet te raken? Heb je ervaring als Docent Nederlands? Dan hebben wij wellicht een hele mooie uitdaging binnen mboRijnland! Per direct zoeken de studenten van ons College Start-Up in Leiden een docent Nederlands / NT2.

Kun jij goed contact maken met onze verschillende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Ons College

MBO College Start – Up is een relatief nieuw College en volop in ontwikkeling. Ons College wil de student centraal stellen en om die reden wordt het Gepersonaliseerd Leren vorm gegeven. Binnen het College worden de opleidingen Entree & Servicemedewerker aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit. Bekijk ook ons filmpje over gepersonaliseerd onderwijs door te klikken opdeze link:

Wat ga je doen?

Er ligt een grote ontwikkel taak klaar die gedaan moet worden rondom het entree programma voor anderstaligen. De nieuwe collega zal echt inhoudelijk in staat moeten zijn om een éénjarig programma om te zetten naar een twee of driejarig programma samen met een collega van niveau 2. Daarnaast heeft deze collega een begeleidende rol in de implementatie van NT2 onderwijs binnen ons college.

Overige taken

– Je bereidt lessen voor en geeft ze op het gebied van Nederlands/NT2, voornamelijk beroepsgericht;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling;
– Je bent studieloopbaanbegeleider van een groep studenten die een opleiding volgen op niveau 1 of 2;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar docent die echt plezier heeft in het werken in het mbo-onderwijs. Die goed kan improviseren en een echte teamspeler is. Je komt in een kleinschalig, toegewijd team te werken binnen een organisatie die in beweging is. Hiervoor zoeken wij een echte pionier die zijn steentje wilt bijdragen aan het verder bouwen van onze organisatie.

Wij vragen verder:

– Je hebt een sterke betrokkenheid heeft bij de Entree en niveau 2 studenten en kan je omgaan met de verschillende taalniveaus van de studenten;
– Je werkt aan eigentijds onderwijs;
– Je hebt kwaliteitszorg hoog in het vaandel staan;
– Je hebt een sterke affiniteit heeft met gepersonaliseerd leren;
– Een afgeronde opleiding tot docent NT2.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een team die zich met enthousiasme en oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzetten voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.939,00 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo).Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling. De start datum voor deze aanstelling is 18 januari 2021. Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

Daarnaast bieden wij:

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

Meer informatie?

Hiervoor kan je contact opnemen met Eefje Janssen, onderwijskundig teamleider Start Up Leiden per telefoon op: 06-53376400 en per mail op: ejanssen@mborijnland.nl.

Reageren?

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

Na je sollicitatie

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.