Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands tweede graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 november 2019
Eind Datum
31 december 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aanvang functie
6-11-2019
Organisatie
NIVVO Rotterdam
Website

NIVVO Rotterdam uit Capelle aan den IJssel zoekt een Docent Nederlands tweede graads per 6-11-2019

Voor een prettige school in de omgeving Rotterdam zijn we per direct op zoek naar een 2e graads bevoegd docent Nederlands. Ben jij per direct en voor een heel school jaar voor 0,6 fte beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Wij zijn voor een school in de omgeving groot Rotterdam op zoek naar een docent Nederlands 2e graads die graag op een innoverende en creatieve manier bezig is met het vak Nederlands.
Het betreft een zwangerschapsvervanging voor de rest van het schooljaar voor 0,6 fte, het zijn 16 lesuren in het VMBO/MAVO

Ben jij de docent Nederlands die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Functie eisen

 • 2e graads onderwijsbevoegdheid Nederlands;
 • Ervaring en affiniteit met de onderbouw MAVO VMBO;
 • Per 22-2019 beschikbaar voor 0.6fte tot en met einde van het schooljaar;
 • Uitstekende klassenmanagement vaardigheden en natuurlijk overwicht;
 • Graag creatief en innoverend bezig binnen het onderwijs.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer
 • Professionele begeleiding en coaching
 • Vrij tijdens de schoolvakanties
 • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Erwin Grootenboer
0318 506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.