Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Nederlands tweedegraads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
21 december 2018
Eind Datum
19 januari 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Overveen
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Kennemer Lyceum
Website

Docent Nederlands tweedegraads bevoegd, 1,0 fte ziektevervanging

Het Kennemer Lyceum is met spoed op zoek naar een docent Nederlands, tweedegraads bevoegd, voor de onderbouw klassen. Dit is een functie voor 1,0 fte en betreft ziektevervanging van één van onze docenten.

Het Kennemer Lyceum is een kleinschalige, overzichtelijke en veilige school voor havo, atheneum en gymnasium. De school is gehuisvest in een monumentaal pand en ligt prachtig in het groen. De recent gerealiseerde nieuwbouw is passend en biedt alle mogelijkheden voor modern onderwijs. We zijn trots op onze vaklokalen, mediatheek, atletiekbaan, sportvelden en buitenruimte.

Het Kennemer is opgericht in 1920 en is een van de oudste lycea van Nederland. We hebben een rijke historie én we staan vandaag de dag midden in deze, steeds veranderende, tijd.

Het Kennemer is een school waar collega’s en leerlingen elkaar kennen. De lijnen zijn kort, de onderlinge contacten goed en dat draagt bij aan een schoolklimaat waar leerlingen tot hun recht kunnen komen, hun talenten kunnen ontwikkelen en met plezier en succes hun schoolcarrière kunnen doorlopen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.