Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent of Instructeur Techniek 1.0 WTF 07118112
Toegevoegd op
15 november 2018
Eind Datum
22 november 2018
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Plaats
Bergen op Zoom
Organisatie
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
Website

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. uit Bergen op Zoom zoekt een Docent of Instructeur Techniek 1.0 WTF 07118112 per

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit 2 vmbo scholen: het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en ‘t Ravelijn te Steenbergen. De Scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 1250 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

In verband met een techniekproject zijn we binnen de Scholengroep op zoek naar 2 nieuwe collega’s. Dit kan op beide locaties zowel een Docent Techniek als een Instructeur Techniek zijn. Er zal in het kader van het project tussen de techniekteams op de scholen samengewerkt worden.

Docent Techniek (0,8 tot 1,0 fte)
Inschaling: afhankelijk van opleiding en ervaring schaal LB of LC.
Periode: zsm tot einde schooljaar, bij goed functioneren en verlenging van het project wordt de periode met een schooljaar verlengd.
– Voor deze functie zoeken we een echte teamplayer die beschikt over een 2e graad bevoegdheid voor Docent Techniek of PIE.
– Je bent als docent op jouw vakgebied verantwoordelijk voor het aansturen van het leerproces en het overdragen van kennis en vaardigheden aan vmbo leerlingen in zowel de onderbouw als bovenbouw.

Instructeur Techniek (0,8 tot 1,0 fte)
Inschaling: conform het functieboek van OMO (schaal 8).
Periode: zsm tot einde schooljaar, bij goed functioneren en verlenging van het project wordt de periode met een schooljaar verlengd.
– Voor deze functie zoeken we een enthousiaste collega met een opleiding tot instructeur in het VO of vergelijkbaar en een voorliefde voor onze doelgroep en het vak techniek (aandachtsvelden metaal- / installatie- bouw- en elektrotechniek).
– De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het overdragen van kennis en vaardigheden binnen door de docent aangegeven kaders. Je neemt deel (vak) overleg van docenten en instructeurs.

Informatie en sollicitatie:
Voor aanvullende informatie over deze vacature kunt u de websites www.sgboz.nl en www.omo.nl bezoeken. Als u daarna nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Huibert de Jonge (directeur ’t Ravelijn) via h.jonge@sgboz.nl of 0167-525070 of Piet Antonissen (directeur ZWH College) via p.antonissen@sgboz.nl of 0164-672302.
Als u zich herkent in bovenstaand profiel, kunt u via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van uw motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan t/m 22 november 2018. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.