Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent onder- en bovenbouw techniek/D&P
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
1 oktober 2020
Functie naam
Docent Dienstverlening en Producten
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Groesbeek
Aanvang functie
Aanvang in overleg
Organisatie
Montessori College Groesbeek
Website

Montessori College Groesbeek uit Groesbeek zoekt een docent onder- en bovenbouw techniek/D&P per Aanvang in overleg

Wij zoeken

Een teamplayer die breed geïnteresseerd is. Verbindend, vol humor en met passie voor vmbo-leerlingen. Iemand die flexibel inzetbaar is binnen het VMBO.

Voor meer informatie over onze school kunt u naar onze website
https://montessoricollege.nl onder het kopje vactures

Vereisten

Het Montessori College Groesbeek zoekt een docent met een tweede graads bevoegdheid en affiniteit met techniek. Kennis en ervaring met het profiel dienstverlening en producten (D&P) is een pré. In deze functie geef je les aan leerlingen in de onderbouw en bovenbouw
van het MMvmbo.

Je verzorgt, samen met jouw collega’s, lessen op het gebied van techniek/handvaardigheid voor leerjaar 1 en leerjaar 2. Jullie werken samen in één praktijklokaal.
In de bovenbouw geef je les aan leerlingen met het profiel dienstverlening en producten. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het
maximale uit een leerling te halen. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen.

Voor deze functie heb je in ieder geval brede theoretische en praktisch gerichte kennis van het eigen vakgebied. Kennis van (ontwikkelingen binnen) de leefwereld van leerlingen en van pedagogische en didactische methoden en technieken. Kennis van het Montessorionderwijs.
Je bent vaardig in het functioneren binnen een werkplek waar medewerkers en leerlingen leren het zelf te doen, waar ruimte is voor eigen ontwikkelkracht, waar wordt geleerd van wat we doen en waar school, ouders/verzorgers en leerling partners zijn. Je bent
leergierig en wilt je verder ontwikkelen.  

 
 

de CAO-voortgezet onderwijs is van toepassing

Een nieuw VMBO in Nijmegen en in Groesbeek: het Modern Montessori vmbo.

Het Montessori College heeft een krachtige missie, gebaseerd op de principes van Maria Montessori. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om het onderwijsconcept van Montessori uit te werken voor het vmbo in de 21ste eeuw. In het Modern Montessori vmbo gebruiken we nieuwe inzichten op hoe we leren vanuit de neuropsychologie. Het belang van intrinsieke motivatie en het belang van “nieuwe” vaardigheden voor de toekomst vormen de belangrijkste uitgangspunten bij de ontwikkeling.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.