Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ondernemersvaardigheden (0,6 – 0,8 fte)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 mei 2019
Eind Datum
17 juni 2019
Functie naam
Bedrijfseconomie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.6 - 0.8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Mediacollege Amsterdam
Website

Naast het lesgeven werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste docenten.

Docent Ondernemersvaardigheden bij het Mediacollege Amsterdam voor 0,6 – 0,8 fte
Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent, die aan onze mbo-studenten graag het vak Ondernemersvaardigheden geeft.

Past deze baan bij jou?
Naast het lesgeven werk je als inspirerende docent aan de innovatie van het onderwijs en maak je deel uit van een dynamisch team van enthousiaste docenten. Zij bepalen gezamenlijk het gezicht van de opleiding. 

Resultaatgebieden
Je geeft het vak Ondernemersvaardigheden aan niveau 4 studenten van de opleiding Mediavormgever bij het Mediacollege Amsterdam. Het betreft lessen voor het 2e en 4e leerjaar. Je verzorgt het volledige onderwijsproces inclusief examinering, waarbij je zowel
individuele als groepen studenten actief, positief en stimulerend begeleidt en coacht. Naast het gebruik van een methode ontwikkel je ook graag zelf lesmateriaal. De inhoud van dit materiaal sluit aan bij de beroepscontext. 

Verder signaleer en analyseer je behoeften tot vernieuwing van het bestaande onderwijscurriculum. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en verzorging van nieuwe onderwijsprogramma’s. 

Je bent docent met een eerste of tweedegraads bevoegdheid of je bent een vakdocent in bezit van een hbo-diploma aangevuld met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG). Ben jij een ondernemer uit de mediabranche en wil je dit graag combineren met
lesgeven? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren! Je moet minimaal in bezit zijn van een hbo-diploma en bereid zijn een PDG te behalen*.
Daarnaast ben je interpersoonlijk, pedagogisch, communicatief, vakinhoudelijk en organisatorisch competent en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder ben je goed in staat om de lessen ordelijk te laten verlopen. Je inspireert de studenten,
bent gericht op kwaliteit en resultaten. Tot slot hecht je belang aan zelfontwikkeling. 

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,6 – 0,8 fte) ingaande vanaf 01 augustus 2019 tot en met 31 juli 2020 met daarna uitzicht op een vervolg bij gebleken goed functioneren. Het bruto salaris
is conform de CAO/MBO en afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring minimaal € 2.820,– en maximaal € 4.779,– (schaal LB/ LC) bij een betrekkingsomvang van 100%.

Mediacollege Amsterdam

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.