Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ondernemersvaardigheden / stagebegeleider (24 – 40 u.p.w)

Mediacollege Amsterdam uit Amsterdam zoekt een Docent ondernemersvaardigheden / stagebegeleider (24 – 40 u.p.w) per

Docent ondernemersvaardigheden/ stagebegeleider
(0,6 tot 1,0 fte)

Het Mediacollege Amsterdam (Ma) is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende docent ondernemersvaardigheden/ stagebegeleider, die onze mbo-niveau 4 studenten ondernemersvaardigheden kan bijbrengen en hen daarnaast kan begeleiden tijdens hun stage.

De opleiding Game artist leidt studenten op tot beginnende beroepsprofessionals voor de game (gerelateerde) industrie. Zij maken art assets op het gebied van 2D, 3D en Animatie en bereiden zich voor op de beroepspraktijk. Het is een dynamische opleiding waarbij
de ontwikkelingen in de industrie nauwlettend in de gaten worden gehouden en een plek krijgen in het curriculum. De opleiding wordt gedragen door een bevlogen team, waar samenwerking, flexibiliteit en collegialiteit vanzelfsprekend is. 

Als docent ondernemersvaardigheden maak je de studenten bewust van hun toekomstige rol in de beroepspraktijk en help je ze op weg met praktische zaken zoals; hoe ziet de markt eruit, hoe zet je een product weg, hoe doe je acquisitie, wat is PR en wat is marketing,
hoe (en waarom) schrijf je een persbericht, wat is het verschil tussen een publisher en investeerder, hoe kan ik onderhandelen, wat is netwerken en hoe moet dat enz. Dit alles op het gebied van de creatieve sector (niet alleen specifiek voor de game industrie).
Je lessen zijn onderdeel van het curriculum en sluiten aan bij de andere lessen in de opleiding. Je ontwikkelt de lessen in samenwerking met het team. 

Als stagebegeleider begeleid jij jonge mensen voor wie het leren in de praktijk centraal staat. Je bereidt ze voor op de stage, begeleidt ze tijdens de stage en beoordeelt de stage. Je onderhoudt contacten met het bedrijfsleven en je werft nieuwe stageplekken.
Je bent in staat de link te leggen tussen de opleiding binnen school en de opleiding buiten school. 
 

Als professional met een hbo-diploma*/ vakdocent met een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) ben je representatief en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent gericht op kwaliteit, resultaten en het behalen van deadlines.
Jouw instelling is enthousiast, flexibel en coachend. 

Daarnaast:

  • Heb je het vermogen om aan te sluiten bij de belevingswereld van jongeren;
  • Heb je affiniteit met de game (gerelateerde) industrie;
  • Heb je kennis en ervaring van het bedrijfsleven;
  • Ben je in staat om zelfstandig en in teamverband effectief te werken;
  • Beschik je over interpersoonlijke, pedagogische en organisatorische competenties.

Het werkklimaat is informeel, professioneel en innoverend. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband (0,6 fte of meer). Het bruto salaris is conform cao/mbo, afhankelijk van je bevoegdheid en ervaring tussen minimaal € 2.687,– en maximaal
€ 4.553,– bij een volledige betrekkingsomvang van 100%. Ma kent een pensioenvoorziening bij het ABP, een eindejaarsuitkering, een goede vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao/mbo**.

 

Mediacollege Amsterdam

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.