Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Paardensport en Paardenhouderij
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
13 november 2020
Functie naam
Agrarisch onderwijs
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.7
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Maasland
Aanvang functie
1 februari 2021
Loon indicatie
afhankelijk van je kennis en ervaring
Organisatie
Lentiz MBO Maasland
Website

We zoeken een docent paardenhouderij/paardensport op hbo-niveau met bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en in het bezit van een instructeurslicentie.
Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling waarmee je de activiteiten binnen de opleiding en in de sector verder weet uit te bouwen. Je bent een bevlogen, enthousiaste en flexibele teamspeler die investeert in de opbouw en het onderhouden van een netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je bent een daadkrachtige collega met ervaring in de wereld van de paardenhouderij en paardensport.

We zoeken een docent paardenhouderij/paardensport op hbo-niveau met bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en in het bezit van een instructeurslicentie.  
Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling waarmee je de activiteiten binnen de opleiding en in de sector verder weet uit te bouwen. Je bent een bevlogen, enthousiaste en flexibele teamspeler die investeert in de opbouw en het onderhouden van een
netwerk, gericht op jouw vakgebied. Je bent een daadkrachtige collega met ervaring in de wereld van de paardenhouderij en paardensport.

Taakbeschrijving:
Je verzorgt theorie- en praktijklessen, zowel in school als op de praktijkbedrijven voor de opleidingen paardenhouderij en paardensport, op alle niveaus en in alle leerjaren.
Je verzorgt en ontwikkelt lesmateriaal voor zowel de opleiding paardenhouderij als de opleiding paardensport. Dit lesmateriaal is bestemd voor theorie- en praktijklessen.
Je coacht en begeleidt studenten en onderhoudt contacten met ouders/verzorgers en stagebedrijven.
Je neemt deel aan opleidingsvergaderingen en buitenschoolse activiteiten en onderhoudt contacten met het beroepenveld. Ook neem je initiatieven voor het leggen van nieuwe contacten.

 

·        Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en bij voorkeur een tweedegraads onderwijsbevoegdheid.
·        Je hebt een (actieve) instructeurslicentie ORUN niveau 4 of vergelijkbaar.
·        Je bent bereid je pedagogisch/didactisch te ontwikkelen.
·        Je bent een teamspeler en hebt affiniteit met het werken met jongeren.
 

CAO MBO is van toepassing

Lentiz onderwijsgroep bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in economische regio’s Greenport West-Holland, Mainport, Freshport, het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en zijn verspreid over zeven gemeenten. Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op een van de scholen in zowel voltijd als deeltijdopleidingen en in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.

Lentiz | MBO Maasland ligt in het prachtige landschap van Midden-Delfland. De school verzorgt groene beroepsopleidingen met arbeidsperspectief. Theorie en praktijk zijn sterk met elkaar verbonden en er is veel aandacht voor internationalisering. De regio is belangrijk voor ons onderwijs. Het bedrijfsleven is nadrukkelijk betrokken bij het onderwijs waarin we elke student de ruimte bieden om zichzelf optimaal te ontwikkelen en zich optimaal voor te bereiden op de beroepspraktijk.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.