Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent PIE voor het MBO
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 september 2018
Eind Datum
21 september 2018
Functie naam
Electrotechniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Barneveld
Aanvang functie
01-10-2018
Loon indicatie
LB, LC of LD
Organisatie
De Meerwaarde
Website

De Meerwaarde uit Barneveld zoekt een Docent PIE voor het MBO per 01-10-2018

We zijn op zoek naar een docent PIE (Produceren, Installeren en Energie) voor het Mbo.
Bij het profiel PIE worden de vakgebieden metaaltechniek, installatietechniek en elektrotechniek samengevoegd. Wij zoeken iemand met specialisatie elektrotechniek/installatietechniek.

De Meerwaarde is een prachtige school waar je volop kansen krijgt je verder te ontwikkelen. Nieuwe collega’s worden goed begeleid en er heerst een positieve sfeer binnen de teams. We willen van harte verbindend communiceren en streven levensechtheid na.

Werken bij De Meerwaarde betekent dat je leerlingen motiveert door een praktische manier van leren en passende begeleiding. Dit doe je in teamverband, met collega-docenten en onderwijsondersteunend personeel.
Het betekent ook dat je werkt vanuit de Bijbel, zichtbaar en voelbaar christelijk. 

Overweeg je een overstap te maken naar deze mooie school, maar wil je meer informatie, bekijk dan onze website waar je kunt lezen wat De Meerwaarde jou te bieden heeft
 

Je bent een bevlogen vakspecialist op het gebied van elketrotechniek/installatietechniek en eventueel bereid een tweede graads bevoegdheid te halen. Affiniteit met metaaltechniek is ook gewenst.

De Meerwaarde is een protestants-christelijke school, gevestigd in een modern gebouw met geweldige faciliteiten. Leerlingen en docenten werken op leerpleinen en in moderne praktijkruimtes. Wij werken veel samen met het bedrijfsleven.
Wij bieden docenten en onderwijs-ondersteunend personeel een moderne en plezierige werkomgeving. Daarnaast heeft De Meerwaarde als werkgever heel wat te bieden:

 • De Meerwaarde kent een uniek taakbeleid. Wij zetten ieder in zijn of haar kracht.
 • De Meerwaarde biedt haar medewerkers veel mogelijkheden om te groeien en/of een studie te volgen. Ontwikkelingsmogelijkheden voor docenten zijn er langs drie lijnen: de pedagogisch didactische lijn, de begeleidende lijn of de management lijn.
 • Alle personeelsleden hebben een persoonlijk actieplan en alle teams een teamplan.
 • Wij bieden (nieuwe) medewerkers passende begeleiding. De introductieperiode van docenten bestaat o.a. uit: begeleiding door een coach, beeldcoaching, intervisie en de training "De vijf rollen van de leraar".
 • Wij kennen beloningsdifferentiatie. Een medewerker die meer doet dan van hem of haar verwacht wordt kan in aanmerking komen voor een beloning

Medewerkers herkennen zich in onze kernwaarden:

 • Duidelijk, afspraak is afspraak – helder – direct
 • Dichtbij, kleinschalig – toegankelijk – betrokken
  Gedreven, proactief – motiverend – energie
  Positief, toekomstgericht – respect – optimistisch
  Samen,  zorgzaam – attent – inlevend

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.