Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent PIE
Functie naam
Docent PIE
Toegevoegd op
14 november 2019
Eind Datum
28 november 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4000 - 0,5000
Provincie
groningen
Plaats
Stadskanaal
Aanvang functie
01-02-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Website

Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de locatie Sportparklaan in Stadskanaal met ingang van 1 februari een docent Produceren, Installeren en Energie (PIE) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid (m/v) voor 0,4000 tot 0,5000 fte.
De uren zijn op de woensdag van 10.30 – 16.10 en op vrijdag van 08.30 – 12.10. Deze is eventueel uit te breiden met 0,1000 voor projecten van voor Sterk Techniekonderwijs.
De uitbreiding hiervoor is in overleg in te plannen op een vast dagdeel.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap zoekt voor de locatie Sportparklaan in Stadskanaal met ingang van 1 februari een docent Produceren, Installeren en Energie (PIE) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid  (m/v) voor 0,4000 tot 0,5000 fte.
De uren zijn op de woensdag van 10.30 – 16.10 en op vrijdag van 08.30 – 12.10.
Deze is eventueel uit te breiden met 0,1000 voor projecten van voor Sterk Techniekonderwijs.
De uitbreiding hiervoor is in overleg in te plannen op een vast dagdeel.

 

Functie eisen
Voor de uren PIE ben je verantwoordelijk voor lessen aan 3e en 4e klassen VMBO Basis en Kader. Je staat in  het deel installatie/ elektro techniek van het PIE programma. Dit doe je in samenwerking met een instructeur. Een deel van de klas heeft werkzaamheden
in het metaallokaal waar ook een docent en instructeur aanwezig zijn.

Je hebt kennis van de profieldelen PIE en kunt werken met de digitale leeromgeving. Vanuit de profieldelen heb je expertise in de installatie- en elektrotechniek.

Voor de projecten ben je de schakel tussen het bedrijf en de school. Je bereidt het project zo voor dat leerlingen werkzaamheden kunnen uitvoeren in het bedrijf onder supervisie van jou.
Gezien het feit dat de nadruk ligt op de installatie- en elektrotechniek, worden ook docenten met een oude IE-bevoegdheid van harte uitgenodigd om te solliciteren. Ook docenten in opleiding kunnen op deze sollicitatie reageren.

Wij bieden en aantrekkelijke werkomgeving met een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s. Op basis van de cao-VO ontvang je een prima salaris, 8% vakantie-uitkering, een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en eventueel een tegemoetkoming
in de reiskosten.
Ubbo Emmius biedt de medewerkers faciliteiten voor deskundigheidsbevordering en professionalisering.

Ubbo Emmius Scholengemeenschap
Ubbo Emmius is een bijzondere school waar, vanuit een christelijke traditie, ruimte wordt gemaakt voor vragen en antwoorden rond zingeving. Van de sollicitanten verwachten we dat zij daaraan een bijdrage willen en kunnen leveren.
Eén school, zeven locaties in Stadskanaal en Winschoten. Er zijn in totaal 3000 leerlingen, maar door de vele locaties is er sprake van kleinschaligheid.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.