Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Procestechniek
Toegevoegd op
1 oktober 2019
Eind Datum
1 november 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
02,-1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Procestechniek per

Ben jij een docent Proces Techniek en kijk jij uit naar een uitdaging in het MBO? Dan komen wij graag met je in contact!  
Voor een school in Noord-Holland is Randstad Onderwijs per direct op zoek naar een docent proces techniek met ervaring in verband met een ziektevervanging.
Waar ga je werken?

De school ontwikkelt in partnerschap met de regionale omgeving uitdagende en effectieve beroepsopleidingen en taaltrajecten. De studenten worden begeleid bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun leerproces. De (beroeps)praktijk
heeft in het leren een centrale plaats. Voor de ruim 500 medewerkers zijn hart voor studenten, klantgerichtheid en resultaatgerichtheid belangrijke kwaliteiten.
Wat neem je mee?

  • Je hebt werk/studie ervaring in de procestechniek
  • Je bent een tweedegraads bevoegd docent;
  • Je hebt affiniteit met jongeren en ervaring met praktijk onderwijs en MBO;

 
Wat bieden wij jou? 
Je arbeidsvoorwaarden zijn via Randstad altijd marktconform. In het onderwijs werken wij met de CAO-VO. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature neem dan zo spoedig mogelijk
contact op door je aan te melden via de button.

Marieke Ruijs 06-13132982
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.