Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Produceren,Installeren en Energie (PIE)
Toegevoegd op
8 november 2019
Eind Datum
23 november 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 fte
Provincie
utrecht
Plaats
IJsselstein
Aanvang functie
z.s.m.
Organisatie
Cals College IJsselstein
Website

Heb jij ervaring in het onderwijs? Zoek je een interessante vervangingsbaan in het vmbo Basis en Kader, leerjaar 3 en 4. Kom dan werken als docent PIE (Produceren, Installeren en Energie) in IJsselstein!

Op het Cals College in IJsselstein zoeken we een docent PIE voor een vervanging,einddatum is niet bekend, voor 0,8 fte. De lessen vinden plaats in vmbo Basis en Kader, leerjaar 3 en 4.
 
Wil je leerlingen talenten laten ontdekken binnen de werkvelden van Produceren, Installeren en Energie? Stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar ons toe.
 
Het Cals College IJsselstein heeft de afdelingen vmbo, havo en onderbouw vwo. Binnen het vmbo hebben we de mavo-afdeling en de beroepsgerichte leerwegen met de profielen: Economie en Ondernemen (E&O), Bouwen, Wonen en Interieur (BWI), Produceren, Installeren
en Energie (PIE) en Zorg en Welzijn (Z&W). Daarnaast bieden we leerwegondersteunend onderwijs aan en leerwerktrajecten.
 

2e graads

Cals College IJsselstein
Cals IJsselstein biedt onderwijs aan op het niveau van de basisberoepsgerichte leerweg, de kaderberoepsgerichte leerweg en op het niveau van mavo, havo en atheneum. We hanteren een brede kijk op schoolprestaties. Het behalen van een diploma (kwalificatie) vinden we heel belangrijk.
Minstens net zo belangrijk vinden we hoe je omgaat met anderen (socialisatie) en met jezelf (persoonsvorming). We streven ernaar dat onze leerlingen zich op onze school ontwikkelen tot kritische, evenwichtige mensen met een eigen kijk op de wereld om hen heen en op het eigen leven. Het gaat ons om de ontwikkeling van de hele mens. Op die manier worden onze leerlingen goed voorbereid op hun toekomstige plek in de maatschappij.
Binnen onze school kun je doorgroeien als blijkt dat je meer mogelijkheden hebt. Je wordt uitgedaagd en geïnspireerd. Je ontdekt wat jouw talent is en waar je kracht ligt. We versterken waar je goed in bent.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.