Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Projecten
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 oktober 2020
Eind Datum
22 november 2020
Functie naam
Docent Projecten
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Apeldoorn
Aanvang functie
1 november 2020
Loon indicatie
schaal LB - cao mbo
Organisatie
Aventus
Website

Als docent Projecten begeleid en coach je onze ICT studenten van niveau 2, 3 en 4 naast de vakdocent in de klas tijdens projecten.

Als docent Projecten begeleid en coach je onze ICT studenten van niveau 2, 3 en 4 naast de vakdocent in de klas tijdens projecten. Je hebt dus veel contacturen op onze school in Apeldoorn en weinig online les. 

Je neemt je collega’s mee in de werkwijze van ‘de coachende docent’ en helpt ons nieuwe onderwijsconcept verder vormgeven. Je houdt van de groepsdynamiek in een klas en je bent goed in het begeleiden van de individuele student op alle niveaus.
Al onze ICT klassen scrummen hun projecten, het is een van jouw belangrijkste taken om dit te begeleiden. 

Wie zijn wij?
Aventus, de school waar jij ’t maakt. Bij Aventus hebben jongeren en volwassenen volop keuze voor een passende opleiding of cursus. We bieden middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en mavo-havo-vwo (vavo). Met ruim 200 opleidingen zijn we de grootste
opleider in de Stedendriehoek. Wij willen leren, inspireren, uitdagen en uitgedaagd worden. Daarom zijn we nieuwsgierig naar elkaar en de wereld om ons heen. Samen met onze partners in de regio staan we voor vernieuwing in ons onderwijs. We gebruiken elkaars
kracht en talent om samen te werken aan een goede school voor onze studenten. Kortom, een inspirerende werkomgeving voor iedereen die altijd wil blijven leren.

Sector / dienst
Creativiteit en innovatiekracht staan bij de sector Creatieve industrie hoog op de agenda. Wij maken ons onderwijs in co-creatie met de beroepspraktijk en organiseren ons onderwijs steeds meer in challenges. Zo leren onze studenten 21 century skills om de vraagstukken
van morgen op te lossen. Wij leren niet alleen in onze school, maar halen de wereld naar binnen en gaan zelf actief naar buiten. Wij dagen onze studenten en docenten uit om het onbekende op te zoeken en nieuwe wegen te bewandelen. Wij omarmen innovatieve ideeën
van onze medewerkers. Pionieren kan, mag en moet. Samen met studenten en de beroepspraktijk vernieuwen wij ons onderwijs in multidisciplinaire teams. Kortom, een creatieve, inspirerende onderwijsomgeving die volop in beweging is!

We zoeken voor de invulling van deze functie een docent die: 
– een afgeronde hbo opleiding heeft;
– beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
– ervaring heeft met het lesgeven in het mbo;
– kennis heeft van scrum of dit snel wil leren; 
– oplossingsgericht is; 
– geïnteresseerd is in innovatief onderwijs; 
– aantoonbare affiniteit heeft met ict. 

Wij kunnen je een aanstelling voor 0,8 tot 1 fte bieden. Startdatum 1 november 2020 tot 1 augustus 2021 met een optie tot verlengen.

Daarnaast bieden we je:
– een bruto maandsalaris van maximaal € 4359,- bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo;
– een reiskostenvergoeding;
– een pensioenregeling;
– een eindejaarsuitkering;
– collectieve verzekeringen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.