Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Rekenen College Welzijn & Zorg
Dienstverband
Toegevoegd op
15 oktober 2020
Eind Datum
19 november 2020
Functie naam
Rekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Zoetermeer
Aanvang functie
01-12-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Zoetermeer zoekt een Docent Rekenen College Welzijn & Zorg per 01-12-2020

Docent Rekenen College Welzijn en Zorg

Ben jij een ervaren en bevoegd docent Reken? Voor een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek voor ons College Welzijn en Zorg in Zoetermeer naar een collega die het vak rekenen weet te verbinden met de beroepsgerichte vakken gericht voor de opleidingen in ons College.

**Wat ga je doen**

– Je verzorgt de lessen rekenen op niveau 2F en 3F  aan alle leerjaren van niveau 3 en 4;
– Je bereidt lessen voor en geeft zowel klassikale als digitale lessen op het gebied van rekenen;
– Je begeleidt studenten in hun leerproces, op vak inhoud maar ook in hun persoonlijke ontwikkeling;
– Naast lesgeven vindt je het ook leuk om je te richten op Studieloopbaanbegeleiding;
– Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van het onderwijscurriculum.

**Wie zoeken wij**

We zoeken een ervaren en bevoegde docent rekenen voor het team Welzijn in Zoetermeer die vanaf 1 december tot 6 april met eventuele uitloop beschikbaar is. Naast vakkennis vinden we Pedagogisch/didactische bekwaamheden erg belangrijk. Van belang is dat je goed contact kunt maken met studenten, bewust bent van de  differentiatie in de klas zodat je ze kunt motiveren en Begeleiden. Daarnaast draag je  zorg voor een veilige en uitdagende leeromgeving tijdens de lessen. Ook vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen zijn nodig in deze baan.

**Verder zoeken wij**

– Onderwijsbevoegdheid 2de graad;
– Je hebt inhoudelijk kennis en bent bekend met het verzorgen van rekenlessen op niveau 2F en 3F;
– Bekendheid met de opleidingsstructuur van het MBO;
– Ervaring met SLB (Mentoraat) en/of Examinering is gewenst;
– Pedagogisch/didactische bekwaamheden vinden we natuurlijk belangrijk je kunt goed contact maken met uiteenlopende studenten, ze motiveren, een veilige en uitdagende leeromgeving creëren in de klas;
– Verder zijn vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen belangrijk.

Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die bewust kiest voor het mbo-onderwijs en die plezier heeft in het werken met jongvolwassenen. Die bovendien goed kan improviseren en een teamspeler is. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt in een veranderende en dynamische organisatie.

**Wat bieden wij**

Een tijdelijk contract voor het vervangen van zwangerschapsverlof. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo). Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor.

**Daarnaast bieden wij**

– 8,33% eindejaarsuitkering;
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen;
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling;
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling;
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten.

**Meer informatie**

Voor meer informatie kun je contact opnemen met vacature verantwoordelijke Teamleider, Marianne Molsbergen per mail op mmolsbergen@mborijnland.nl en per telefoon op 06-51256084.

**Reageren**

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure.

**Na je sollicitatie**

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.

Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.