Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Rekenen mbo
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 juli 2019
Eind Datum
12 augustus 2019
Functie naam
Onderwijs en sport
Niveau
HBO
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Organisatie
Hogeschool Tio
Website

Wilt u als parttime docent Rekenen 10 uur per week uw praktijkkennis overbrengen op onze gemotiveerde studenten? Lees dan verder! Een lesbevoegdheid is een pre maar niet noodzakelijk.

U bent docent Rekenen. In het vak rekenen leert u uw studenten rekenvaardigheden op 3f-niveau voor de sub domeinen getallen, verhoudingen, meten en meetkunde en verbanden. U stoomt uw studenten klaar voor het Centraal Examen. Wordt u hier enthousiast van?
Dan is Tio op zoek naar u!

 

U beschikt in elk geval over:

  • een bachelordiploma of didactisch geschoold in rekenonderwijs en/of lesbevoegdheid in relevant vakgebied of PABO-diploma;
  • bedrijfseconomische achtergrond en/of ervaring in het reken/wiskunde-onderwijs;
  • een enthousiaste instelling en een goede dosis humor;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Engelse taal strekt tot de aanbeveling;
  • leservaring is een pre.

Wat biedt Tio?
De klassen bij Tio zijn met gemiddeld 11 studenten klein, waardoor u veel persoonlijk contact heeft met uw studenten. U werkt bij een van de beste hogescholen van Nederland binnen een enthousiast team van docenten uit de praktijk. De Tio-vestigingen zijn stuk
voor stuk moderne vestigingen met een frisse en kleurrijke inrichting. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden
om uzelf verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een driedaagse introductietraining en trainingen op het gebied van didactiek en gebruik van IT in de klas. Zo start u vol vertrouwen als docent voor de klas!

U komt te werken op de gezellige Brabantse vestiging Tio Eindhoven. Binnen 10 minuten loopt u van station Eindhoven naar uw werkplek: gevestigd aan het Begijnenhof en pal naast uitgaansstraat Stratumseind. U werkt hier samen met ruim 40 collega’s.

Werken bij Tio betekent een veelzijdige baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en commerciële
economie. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

 

Hogeschool Tio verzorgt erkende hbo- en mbo-opleidingen voor de hotellerie, eventsector, business sector en reiswereld en is uitgeroepen tot ‘Beste Middelgrote Hogeschool van Nederland’ (Keuzegids HBO, 2015). Jaarlijks studeren zo’n 1500 studenten aan Hogeschool Tio.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.