Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Rekenen/wiskunde, 2e graads
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
27 november 2018
Eind Datum
27 januari 2019
Functie naam
Rekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,80
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hoorn
Aanvang functie
25-02-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Tabor College
Website

Tabor College uit Hoorn zoekt een Docent Rekenen/wiskunde, 2e graads per 25-02-2019

Tabor locatie d’Ampte biedt alle leerwegen van het vmbo en kent een groot aantal uitstroomprofielen. Naast De Nieuwe Mavo (of theoretische leerweg (TL) zijn dat de gemengde leerweg (GL), de kaderberoepsgerichte leerweg (KBL) en de basisberoepsgerichte
leerweg (BBL). Tevens wordt er in al die leerwegen leerwegondersteuning (LWO) geboden.

Na de voorjaarsvakantie, per maandag 25 februari 2019, zijn wij in verband met een tijdelijke vervanging wegens zwangerschapsverlof op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent Rekenen/Wiskunde, 2e graads voor circa 0,80 fte (20 lesuren).
De lessen worden voornamelijk verzorgd voor de onderbouwklassen. De vervanging zal duren tot aanvang van de zomervakantie.

Ervaring met het werken met een iPad is zeer wenselijk, omdat er gebruik wordt gemaakt van digitaal onderwijs met behulp van de iPad. 
 

– Lerarenopleiding Wiskunde, 2e graads of een PABO diploma (bij voorkeur aangevuld met een afgerond kort scholingstraject tot docent VMBO b/k onderbouw)
– Kennis van de Apple iPad 
 

Het Tabor College te Hoorn is een brede scholengemeenschap en biedt als college onderwijs aan ruim 4300 leerlingen op drie verschillende scholen: d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus.

d’Ampte is een vmbo-school en biedt de leerling alle leerwegen en vele uitstroomprofielen in de sectoren Techniek (ook vakcollege), Zorg & Welzijn (ook vakcollege) en Economie en de intersectorale opleiding Sport, Dienstverlening & Veiligheid.
Oscar Romero is een school voor mavo, havo en vwo, die leerlingen kansen biedt op een optimale ontplooiing in een prettige en veilige omgeving.
Werenfridus is een school voor havo, atheneum, gymnasium en tweetalig onderwijs. Dé school voor slimme leerlingen met ambitie.

De leiding van het Tabor College is in handen van het College van Bestuur, verantwoordelijk voor de strategie van het Tabor College. De drie scholen binnen het College geven op eigen wijze invulling aan de doelstellingen van het Tabor College. De scholen binnen het Tabor College kunnen gekenmerkt worden als scholen waar niet ‘slechts’ op de winkel gepast wordt, maar waar onderwijsontwikkeling nadrukkelijk op de agenda staat. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.