Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent rekenen/wiskunde
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
5 november 2019
Eind Datum
4 januari 2020
Functie naam
Rekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Organisatie
NIVVO Utrecht
Website

NIVVO Utrecht uit Utrecht zoekt een Docent rekenen/wiskunde per

Wij zijn op zoek naar niet zomaar een docent, maar een persoonlijkheid, een leerder, een durver en een experimenteerder met een groot hart. Zie jij jezelf hierin dan zie ik graag je reactie tegemoet!

Functie
Het betreft een vacature op een ISK voor 0.6 – 1 fte per 1 januari 2020 – eind juli 2020, met zicht op langer. Als Docent rekenen/wiskunde verzorg je de lessen. Hierin coach je leerlingen tijdens het werken aan opdrachten. Je maakt onderdeel uit van een kernteam van docenten, waar mee je samen het onderwijs organiseert en (verder) vorm geeft.

Functie eisen

 • tweede bevoegdheid
 • ervaren docent
 • je bent bekend met de doelgroep
 • je kunt coachen
 • je bent in staat om het onderwijsconcept leren 1 en leren 2 mede verder vorm te geven

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer
 • Professionele begeleiding en coaching
 • Vrij tijdens de schoolvakanties
 • Minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

f.daud@nivvo.nl

Inlichtingen
Fenny Daud
0613422051 /0318-506926 (appen mag ook)
f.daud@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.