Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent scheikunde 1e graad
Functie naam
Scheikunde
Toegevoegd op
19 oktober 2018
Eind Datum
30 november 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,56
Provincie
utrecht
Plaats
Veenendaal
Aanvang functie
1 januari 2019
Loon indicatie
bespreekbaar
Organisatie
Christelijk Lyceum Veenendaal
Website

Christelijk Lyceum Veenendaal uit Veenendaal zoekt een docent scheikunde 1e graad per 1 januari 2019

Wij zijn op zoek naar een docent scheikunde.

Zoek jij de uitdaging om mee te werken aan verdere ontwikkeling van eigen materiaal en methode (zowel inhoudelijk als qua digitalisering)?

Werk jij graag in een vakoverstijgende setting? En zoek je naar vakoverstijgende samenwerking, differentiatie / beta+ / betablok?

Ben jij het bezit van een 1e graads lesbevoegdheid scheikunde en wil je lesgeven aan onze leerlingen in de bovenbouw havo/vwo? Solliciteer dan nu!

Wij zijn een sectie waarin we zelf ons onderwijsmateriaal ontwikkelen en arrangeren. Dit is niet alleen een uitdagende klus, het maakt ook dat docenten stevig eigenaar kunnen worden van hun onderwijs wat ten goede komt aan resultaten en motivatie van onze
leerlingen. Wij vinden het belangrijk om verbindingen te zoeken en te benutten met andere (bèta)vakken en het vervolg onderwijs (o.a. door samenwerking met U-talent en WUR).

Dergelijke samenwerkingsverbanden dragen bij aan mogelijkheden van differentiatie en excelleren van leerlingen van onze havo en ons vwo. Wij verwachten van een nieuwe docent dat hij/zij deze ambities deelt en dus niet alleen een goede examinator wil zijn maar
leerlingen op natuurwetenschappelijk vlak kan enthousiasmeren en echt verder wil brengen.
 

Conform cao-VO

Je gaat bij voorkeur op dinsdag, donderdag en vrijdag lesgeven aan onze leerlingen van havo 4 & 5, vwo 3 & 4.

Onze scholengemeenschap heeft de christelijke identiteit. Vanuit deze basis verwelkomen wij alle leerlingen, ongeacht hun levensbeschouwelijke achtergrond. Wij bieden hen de ruimte om zich te ontwikkelen in een veilige omgeving, waarin de betrokkenheid groot is.
 
Op het CLV dagen wij al onze ruim 2.000 leerlingen uit hun talenten te ontplooien op vele terreinen. Zij benutten die ruimte ook. Als zij de school met een diploma afsluiten, koesteren zij vaak dierbare herinneringen aan alle activiteiten die het kenmerk zijn van onze school. Het motto van de school blijft immers:  Ruimte voor ontwikkeling.
 
Leerlingen krijgen onderwijs op de manier die aansluit op hun manier van leren in brugklas, mavo, havo of vwo. Het onderwijs aan het CLV beperkt zich niet tot de reguliere vakken. Extra ontwikkelingsmogelijkheden geven de talentklassen voor Sport, Kunst & Cultuur, Science en Economics and Social Business. Voor gymnasiumleerlingen is er een verbreed en verdiept vakkenaanbod. De bètavakken zorgen voor vernieuwende en uitdagende onderwijsactiviteiten. En leerlingen die een stapje extra willen zetten of school willen combineren met een ander talent kunnen kiezen voor MAATwerk.
 
Er zijn ook veel activiteiten buiten de lessen om. De leerlingenvereniging CBBA organiseert leuke activiteiten in de avonduren. Twee keer per jaar houden we een LAN-party, in de zomer wordt er tijdens het zeilkamp gezeild op de Friese meren en in de winter is er in Oostenrijk het jaarlijkse skikamp. Met het schoolkoor en -orkest zijn er ieder jaar de bekende decemberconcerten en dan is er natuurlijk de schoolmusical.
 
Wij verwelkomen ieder jaar weer een aantal nieuwe collega´s. Wij hebben de keurmerken 'Opleidingsschool' en ‘Academische opleidingsschool’ en bieden dan ook tientallen studenten per jaar een praktijk- en onderzoektijd bij ons op school. Goede docenten in de toekomst zijn in het belang van het voortgezet onderwijs als geheel.

Tussen mei 2019 en augustus 2020 wordt er gebouwd aan een nieuwe en toekomstgerichte school. Een school waar voor zowel leerlingen als medewerkers nog meer mogelijkheden zijn om talenten te ontplooien.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.