Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent scheikunde 1e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 september 2019
Eind Datum
22 september 2019
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,36 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
1 november 2019
Organisatie
Lyceum Ypenburg
Website

Lyceum Ypenburg uit Den Haag zoekt een Docent scheikunde 1e graad per 1 november 2019

Door het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een

DOCENT SCHEIKUNDE

*  Startdatum: 1 november 2019
*  Omvang baan: circa 0,36 fte
*  Het betreft 9 lesuren (4 vwo en 5 vwo), voorkeur voor maandag, woensdag en vrijdag
*  Bevoegdheid: 1e graad
*  Docenten studerend voor een bevoegdheid nodigen we ook uit te solliciteren.
*  Extra’s: 7,4% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, seniorenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

Informatie over de school
Lyceum Ypenburg profileert zich met het thema ‘Talentontwikkeling’. We proberen talenten zoveel mogelijk te ontwikkelen. Naast goed onderwijs  bieden we aantrekkelijke en hoogwaardige talentprogramma’s: sport, atelier, muziek, theater en digital science.
 
Lyceum Ypenburg is gevestigd in een modern gebouw met goede faciliteiten. Het onderwijs laat zich kenmerken door: duidelijke structuur, uitdagende lessen van inspirerende docenten. Binnen klassenverband werken leerlingen aan activerende opdrachten waardoor
zij leren na te denken over de stof en hun leerproces. Het gaat er hierbij om dat leerlingen leren hun grenzen te verleggen. Vaardigheden leren is minstens even belangrijk als kennis verwerven.
 
Lyceum Ypenburg voert een vooruitstrevend personeelsbeleid waarin begeleiding van nieuwe docenten hoge prioriteit heeft. Er is een interne introductiecursus, video-interactie-begeleiding en een intensieve begeleiding door een sectiegenoot en “begeleider op
school”. Lyceum Ypenburg maakt deel uit van de Opleidingsschool Haaglanden.

Meer weten?
Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de website van de school,
www.lyceumypenburg.nl
. U kunt ook contact opnemen met personeelszaken via
vacatures@lyceumypenburg.nl

 
Solliciteren?
Uw sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae ontvangen wij graag
uiterlijk 22 september 2019
per mail op
vacatures@lyceumypenburg.nl
  onder vermelding van “Vacature docent scheikunde”.
 

Lyceum Ypenburg is een jonge dynamische school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium gevestigd in Den Haag. We geven voortgezet onderwijs aan circa 1450 leerlingen.
Talenten, kansen en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Ons personeel vormt een hecht en enthousiast team dat sterk bij de school is betrokken. Lyceum Ypenburg profileert zich met het thema ‘Talentontwikkeling’.  Naast goed onderwijs biedt de school sport-, theater-, digital science- en ateliertalentgroepen.

De school heeft zich in de afgelopen jaren in verschillende opzichten sterk vernieuwd. Het onderwijs op de school wordt gekenmerkt door een duidelijke structuur en uitdagende lessen van inspirerende docenten. Binnen klassenverband werken leerlingen aan activerende opdrachten waardoor zij leren na te denken over de stof en hun leerproces. Het gaat er hierbij om dat leerlingen leren hun grenzen te verleggen. Vaardigheden leren is minstens even belangrijk als kennis verwerven.
Lyceum Ypenburg voert een vooruitstrevend personeelsbeleid waarin begeleiding van nieuwe docenten de hoogste prioriteit heeft. Er is een interne introductiecursus, video-interactie-begeleiding en een intensieve begeleiding door een sectiegenoot, een teamgenoot en de directeur.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de website.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.