Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent scheikunde 1e graad
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 november 2019
Eind Datum
13 december 2019
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,18
Provincie
gelderland
Plaats
Apeldoorn
Aanvang functie
direct
Organisatie
Winford Apeldoorn VO
Website

Dringend op zoek naar een collega scheikunde die onze havo 5 en vwo 6 leerlingen (totaal 3 leerlingen) kan begeleiden richting het examen i.v.m. ziekte van huidige collega.

Voornaamste taak is de begelding van 3 eindexamenleerlingen naar het examen 2019-2020. Tevens 3 lessen vwo 5 scheikunde en 2 lessen NaSk klas 3.

 

Ervaring met examenklassen vereist. 

In overleg.

Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford heeft scholen voor basis en voortgezet onderwijs in: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Leiden, Rotterdam en Utrecht.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal twaalf leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen.
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden

  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.