Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent scheikunde 1e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
22 mei 2020
Eind Datum
3 juni 2020
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,8
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
1 augustus 2020
Loon indicatie
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Organisatie
Chr. College de Populier
Website

Het betreft een vervanging in ieder geval tot de kerstvakantie, mogelijk met een uitloop van twee weken na de kerstvakantie. Na deze periode blijven er nog ca 5 lessen over tot de zomervakantie van 2021.

We zijn op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde die deel wil uitmaken van ons enthousiaste bètateam. Ook studerenden voor de bevoegdheid worden van harte uitgenodigd te reageren alsmede docenten die slechts een deel van de uren op zich zouden willen
nemen.
Het betreft de vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat en zal in ieder geval tot de kerstvakantie duren. In overleg kunnen er nog twee weken bijkomen na deze vakantie. Daarna blijven er vermoedelijk nog ca 5 lessen over tot de zomervakantie
van 2021.
De lessen zullen worden gegeven in ons lyceum aan de Populierstraat in 3e t/m 5e klassen havo en vwo.

Conform de cao VO

De Populier is een relatief kleine school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Voor ouders zijn wij aantrekkelijk door onze kwaliteit en de wijze waarop wij met leerlingen omgaan. Het aantal aanmeldingen stabiliseert en de verwachting is dat we de komende jaren zo'n 1300 leerlingen zullen opleiden. In januari 2018 is de nieuwe vestiging voor de mavo in gebruik genomen. Wij hebben dan ook twee vestigingen, het lyceum met ongeveer 900 leerlingen en de mavo met ongeveer 400 leerlingen. Voor ons zijn kleine overzichtelijke gebouwen belangrijk. Zien en gezien worden is voor ons de kern van het onderwijs.
Wij profileren ons met stromenonderwijs. Naast de gewone vakken kiezen de leerlingen in de onderbouw een van de vier stromen, basis, cultuur, science of sport.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.