Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Scheikunde 1e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
27 mei 2020
Eind Datum
8 juni 2020
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Hilversum
Aanvang functie
01-08-2020
Loon indicatie
in nader overleg
Organisatie
Stichting Gemeentelijk Gymnasium
Website

Stichting Gemeentelijk Gymnasium uit Hilversum zoekt een Docent Scheikunde 1e graads per 01-08-2020

Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum is een zelfstandig gymnasium met op dit moment ongeveer 1000 leerlingen en 100 personeelsleden. De school heeft een sterke regionale functie: leerlingen komen uit Hilversum en wijde omgeving. We beschikken, na een recente
grootschalige renovatie, over een modern en sfeervol gebouw. Als gymnasium bieden we een inspirerende leer- en onderwijsomgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Cultuur krijgt bij ons veel aandacht, het aanbod is omvangrijk en van hoge kwaliteit.
We streven naar verhoging van het ambitieniveau bij onze leerlingen. Dit kan in onze visie niet zonder kennis van de veranderende mondiale samenleving. Daarom hebben we ons onderwijs inmiddels uitgebreid met Chinees en Cambridge Certificates. Bovendien besteden
wij veel aandacht aan versterking van de sociale competenties bij de leerlingen. Tevens zijn wij Bètapartner en UP-school.

Wij zoeken met ingang van het schooljaar 2020 – 2021 een enthousiaste docent.

Wij vragen:
– relevante kennis en ervaring
– uitagende lesmethodiek om leerlingen te motiveren en te interesseren voor het vak
– lesbevoegdheid Scheikunde 1e graad
– enthousiaste werkhouding

 

De CAO-VO is van toepassing

Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (GGH) is een zelfstandig gymnasium met 1045 leerlingen en 110 personeelsleden. We bieden een inspirerende leeromgeving met als uitgangspunt een brede klassieke vorming. Van de Inspectie van het Onderwijs ontving het GGH in januari 2018 het predicaat Excellente School.

We zijn een eigentijds gymnasium dat handelt en denkt vanuit een mondiaal perspectief. De uitdagingen van de toekomst vragen bij uitstek om gymnasiale vaardigheden: probleemoplossend, empathisch  en creatief denken evenals de capaciteit zich genuanceerd te kunnen uitdrukken.
 
We bieden uitstekend onderwijs in een sociaal veilige omgeving met een ambitieuze leercultuur. De ontwikkeling van de leerling – op zowel intellectueel als persoonlijk vlak –  is wat de school drijft. We begeleiden hem of haar vanuit de notie van dienstbaar leiderschap.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.