Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Scheikunde, 1e of 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 november 2020
Eind Datum
29 november 2020
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,3-0,5 fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Haarlem
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Eerste Christelijk Lyceum
Website

Eerste Christelijk Lyceum uit Haarlem zoekt een Docent Scheikunde, 1e of 2e graads per per direct

Het ECL is, in verband met ziektevervanging, op zoek naar een enthousiaste eerste of tweedegraads docent Scheikunde voor lesuren in zowel onderbouw als bovenbouw. De duur van de vervanging is nog niet bekend.
 

Wij zijn op zoek naar kandidaten met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs en in het bezit van een eerste of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Wij verwachten van docenten dat zij recht kunnen doen aan verschillen tussen leerlingen, hun leerlingen
individueel kunnen observeren en begeleiden en leerlingen en ouders serieus nemen. Bovendien verwachten wij van docenten dat zij hun verantwoordelijkheid durven nemen en verantwoording willen afleggen. Docenten op het ECL hebben affiniteit met het profiel
Kunst en Cultuur.

Wij bieden een uitdagende docentenfunctie met ruime ontwikkelmogelijkheden. Werken op het ECL betekent werken in een collegiale sfeer, waar vertrouwen geven zeer belangrijk is.

De functie wordt ingeschaald volgens CAO VO. Daarnaast kennen wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Alle nieuwe medewerkers krijgen het eerste jaar coaching en intervisie.
Het ECL maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS en dus op alle scholen centraal.

Het ECL is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.

 

Het Eerste Christelijk Lyceum is een school in Haarlem voor gymnasium, atheneum en havo met circa 1250 leerlingen en ruim 130 medewerkers. Het ECL heeft 2 locaties; ECL-kade en ECL-vaart, waar de brugklassen een eigen lokaal hebben.

Op school heerst een open en informeel klimaat. Respect, tolerantie en aandacht voor elkaar en de omgeving vormen het uitgangspunt. Leerlingen, ouders en personeel zijn nauw betrokken bij de activiteiten van de school.

Het ECL is zowel een cultuurprofielschool als bètaprofielschool en aangesloten bij Jet-Net en Bèta-partners. We verbinden leren aan cultureel bewustzijn: weten waar je vandaan komt en verbeelden waar je naartoe kunt. Waarneming, verwondering en verbeeldingskracht zien wij als startpunt voor de kennis van de toekomst. 

Het ECL is een erkende academische opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten docenten opleiden en stagiaires begeleiden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.