Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent scheikunde, eerstegraads
Functie naam
Scheikunde
Toegevoegd op
12 april 2019
Eind Datum
19 april 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
gelderland
Plaats
Groenlo
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
LC
Organisatie
Scholengemeenschap Marianum
Website

Scholengemeenschap Marianum uit Groenlo zoekt een Docent scheikunde, eerstegraads per 01-08-2019

Ben jij eerstegraads docent scheikunde en combineer je jouw passie voor scheikunde het liefst met voor de klas staan? Weet jij onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen? En ben je per
1 augustus 2019 beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde aan leerlingen in vmbo, havo en vwo op onze locaties Groenlo en Lichtenvoorde.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak scheikunde. Net als je teamgenoten ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling. De kans om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van het vak scheikunde pak je met
beide handen aan. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je bovendien gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep.

Jouw werkplek
Marianum is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo. Circa 180  medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo’n 1.800 leerlingen op de locaties Lichtenvoorde en Groenlo. 

Onze school maakt deel uit van de samenleving. Een samenleving die steeds verandert, in een steeds hoger tempo. Van Marianum vraagt dat een open oog voor de omgeving om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van de leerlingen, de ouders, de lokale gemeenschap
en de maatschappij als geheel. Het onderwijs van Marianum is van groot belang voor de persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing van mensen en voor de ontwikkeling van de samenleving in de meest brede zin.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,7 tot 0,8 fte in totaal, waarvan 0,4 fte tijdelijk met uitzicht op vast en 0,3 tot 0,4 fte tijdelijk. De ingangsdatum is 1 augustus 2019.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal € 4.878,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Scholengemeenschap Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
 
Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij de heer N. Konings, conrector, telefoon 0544 – 477 070.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

1e graads

Schaal LC, maximaal 4.775,- euro bruto per maand bij een volledige baan. eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.