Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Scheikunde
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
24 september 2020
Eind Datum
6 november 2020
Functie naam
Scheikunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
DELFT
Aanvang functie
1-2-2021
Loon indicatie
LB/LC/LD afhankelijk van ervaring en opleiding
Organisatie
Grotius College
Website

Docent Scheikunde

I.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van een van onze docenten zijn wij op zoek naar een 1e graads scheikunde docent voor in de bovenbouw met een hart voor de leerlingen. 
Wij zijn gevestigd aan de Juniusstraat 8, 2625 XZ te Delft

Over het Grotius College
Grotius is een relatief kleine school met 4 locaties bestaande uit een Praktijkschool, een Internationale SchakelKlas, de ScholenCombinatie Delfland voor VMBO, en Locatie Juniusstraat.
 
Op de locatie Juniusstraat hebben we een Mavo, Havo, Atheneum en Gymnasium.
In de onderbouw hebben we een  VWO  en een TTO-afdeling en voor de onderbouw is er een vrije school-afdeling.
We werken op deze locatie met een FLEXrooster.

Dit betreft een reguliere vacature

Wat maakt deze school zo leuk 
Je stemt af met de sectie en maakt naast de lessen ook praktische opdrachten waar je zelf een ruime invulling aan kan geven. Hierbij wordt jouw creativiteit beloond en gewaardeerd. En omdat het een kleine school is leer je ook vrij snel iedereen kennen. Vanwege
de grote diversiteit is het een heel fijne afspiegeling van de samenleving.
Wat jij daarin kan betekenen, stemmen we graag met je af.
 

 

– 1e graads VO  bevoegd voor Scheikunde of in de eindfase van de 1e graads studie

 

conform de CAO VO 2020   

https://www.vo-raad.nl/system/downloads/attachments/000/000/995/original/CAO_VO_2020.pdf?1592552863

Op het Grotius College zetten we ons graag in om het beste uit onze leerlingen te halen. We willen onze leerlingen zich laten ontwikkelen tot positieve, zelfstandige en mondige mensen met oog voor de wereld waarin zij leven. Met respect en waardering voor elkaar. Dat is ons doel. Dat doen we niet alleen met ons team van gemotiveerde en deskundige medewerkers, maar vooral door intensief samen te werken met de leerlingen zelf en hun ouders. En door de leerlingen onderling met elkaar te laten samenwerken. Dat is de kracht van samen!

We bieden onze leerlingen graag de kans hun talenten ten volle te benutten. Juist in onze brede scholengemeenschap stimuleren we hen te werken op hun eigen niveau. We stemmen het onderwijs af op de leerbehoefte van de leerling en kunnen toegesneden hulp en stimulans bieden. Een veilige en goedverzorgde leer- en werkomgeving is daarbij onmisbaar. Binnen Grotius zijn er goede doorstroommogelijkheden. Ook is er een uitgebreid aanbod aan buitenlesactiviteiten op cultureel en sportief gebied en er zijn internationale mogelijkheden. Wij hebben meerdere contactscholen in Europa waarmee we regelmatig uitwisselingen doen.
We hechten veel waarde aan de mening en ideeën van onze leerlingen. Per vestiging is er daarom een leerling-panel of leerlingenraad, die op allerlei gebieden wordt ingeschakeld.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.