Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent science (biologie, scheikunde of natuurkunde)
Toegevoegd op
9 oktober 2019
Eind Datum
27 oktober 2019
Functie naam
Science
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
07-01-2020
Organisatie
Hyperion Lyceum
Website

Hyperion Lyceum uit Amsterdam zoekt een Docent science (biologie, scheikunde of natuurkunde) per 07-01-2020

In verband met zwangerschapsverlof van een collega zoeken wij met ingang van 7 januari 2020 tot einde van het schooljaar een docent science. Het gaat om lessen in de onderbouw.
 
Wat ga je doen als docent?
Het voorbereiden en verzorgen van de lessen science. Je bent een ambitieuze, innovatieve docent die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend onderwijs en de excellente presentaties van onze school en leerlingen.
 
Als nieuwe school zijn we volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega’s hierbij.
 
We zitten sinds de zomer van 2018 in een fantastisch nieuw schoolgebouw en werken hier nog meer aan het eigenaarschap van onze leerlingen. 
 
Wat vragen wij van je?

  • 1e en 2e graad bevoegdheid biologie, scheikunde of natuurkunde;
  • Pedagogisch en didactisch uitermate bekwaam;
  • Mede ontwikkelen van science curriculum op studielabs;
  • Bevlogenheid!

 Meer informatie?
Een uitgebreid
schoolprofiel
en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op
www.werkenbijhetvova.nl
.
Toch nog vragen? Neem contact op met Elly Loman (rector), telefoonnummer: 020 – 579 72 20.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 27 oktober 2019
indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer
19/20 – 074.
 
Klik
hier om direct online te solliciteren

 
Het meedraaien van een dagdeel op school behoort tot onze sollicitatieprocedure.
 

Het Hyperion Lyceum is een innovatieve school voor VWO+, met gymnasium en atheneum. In beide richtingen ligt de nadruk op het ontwikkelen van een academisch denkniveau.
 
Kritisch en rationeel leren denken met oog voor mens en maatschappij staat daarbij centraal. Ons motto is ‘Nihil Volentibus Arduum’ – voor wie wil is niets te moeilijk. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich goed voelen op school. Daarom hebben we een informele schoolcultuur waarin docenten, leerlingen en ouders veel contact met elkaar onderhouden.
 
Sinds de start van het schooljaar 2018-2019 zit het Hyperion Lyceum in een nieuw schoolgebouw met een glijbaan, prachtig auditorium, studielabs, klaslokalen en individuele werkplekken.

Het Hyperion Lyceum is onderdeel van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep in Amsterdam met een volledig voortgezet onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties in Amsterdam en telt in totaal ongeveer 3250 leerlingen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.