Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent SO
Toegevoegd op
24 januari 2019
Eind Datum
25 maart 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
40 uur
Provincie
utrecht
Plaats
Utrecht
Aanvang functie
8-12-2014
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Utrecht
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Utrecht uit Utrecht zoekt een Docent SO per 8-12-2014

Voor een SO school in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren leerkracht in het Speciaal Onderwijs voor de midden en bovenbouw.

Functie
Het betreft cluster 4 onderwijs voor leerlingen van 4 tot en met 12 jaar oud. De samenstelling van klassen wijzigt regelmatig, dus we verwachten een flexibele werkhouding. In de klas zul je te maken hebben met ernstige gedragsproblematiek: ADHD, ODD en/of stoornissen binnen het autistisch spectrum.

Wij zijn dan ook op zoek naar een zelfstandige docent die sterk in zijn/haar schoenen staat, flexibel is en ervaring heeft met de doelgroep. Het is vanzelfsprekend dat je beschikte over een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je pedagogisch en didactisch sterk, vertaal je dat in een duidelijk klassenmanagement en werken vanuit de OPP.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een Master SEN opleiding;
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep;
  • Pedagogisch sterk, je weet een onderscheid te maken tussen de leerling en de gedragsproblemen;
  • Communicatief en sociaal vaardig; in het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Tamara Schepers t.schepers@nivvo.nl
06-83534089

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.