Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Spaans 2e graad
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 februari 2020
Eind Datum
23 februari 2020
Functie naam
Spaans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 - 0,3
Plaats
Haren
Aanvang functie
Zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
LB
Organisatie
Harens Lyceum
Website

Docent Spaans 2e graad

Uitdagend onderwijs van uitstekende kwaliteit. Een moderne school gericht op de toekomst. Kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.
Het Harens Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Onze school valt onder de stichting Openbaar Onderwijs Groningen. We zijn een openbare school. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan midden
in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt en welke resultaten onze leerlingen halen. Het Harens Lyceum is een school voor vmbo-havo-vwo, met vestigingen in Haren (onderbouw en bovenbouw havo, atheneum en atheneum-plus) en Zuidlaren
(onderbouw havo en atheneum en bovenbouw vmbo-tl).

 
Functie
Wij zijn per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste docent Spaans. Het betreft een vacature op vervangingsbasis tot einde van het schooljaar. De exacte omvang (4 tot 7 lesuren) van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat.
 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid Spaans 2e graad;
  • beschikt over affiniteit en (bij voorkeur) ervaring met de betreffende doelgroep;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • breed inzetbaar is;
  • bereid is om als mentor werkzaam te zijn.

Salaris
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal
€ 4.186,- bij een volledige aanstelling.
 

Harens Lyceum
Uitdagend onderwijs van uitstekende kwaliteit. Een moderne school gericht op de toekomst. Kleurrijk en veelzijdig. Waar leerlingen zichzelf zijn en opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.
Het Harens Lyceum is een openbare school voor voortgezet onderwijs. Onze school valt onder de stichting Openbaar Onderwijs Groningen. We zijn een openbare school. Dat betekent dat iedereen welkom is, ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Wij staan midden in de samenleving. Daarom laten we graag zien wat er bij ons gebeurt en welke resultaten onze leerlingen halen. Het Harens Lyceum is een school voor vmbo-havo-vwo, met vestigingen in Haren (onderbouw en bovenbouw havo, atheneum en atheneum-plus) en Zuidlaren (onderbouw havo en atheneum en bovenbouw vmbo-tl).

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’
 
Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.