Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Spaans tweedegraads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
25 oktober 2020
Functie naam
Spaans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2273
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Spinoza Lyceum
Website

Spinoza Lyceum uit Amsterdam zoekt een Docent Spaans tweedegraads per

Heb jij een passie voor het overbrengen van je vakkennis aan leerlingen in het voortgezet onderwijs? Dan ben jij de collega die wij zoeken! 

Voor de periode van 9-11-2020 tot 31-07-2020 zoeken wij op het Spinoza Lyceum een enthousiaste docent tweedegraads. Naast de nodige bekwaamheden in de rol van docent Spaans zoeken wij iemand die specifiek uitblinkt in de pedagogiek, bovengemiddelde ICT-bekwaam
is en een bovengemiddeld niveau heeft in de beheersing van de Nederlandse taal. De omvang van deze vacature bedraagt 0,2273 fte.

Heb je interesse in bovenstaande vacature en wil jij graag aan het werk op een bruisende school met volop ruimte voor eigen ontwikkeling? Solliciteer dan via bovenstaande knop.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 27 oktober 2020.
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met P&O via het telefoonnummer 020 5 777 444 of via sollicitatie@spinozalyceum.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.
 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.