Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Spaans
Toegevoegd op
18 juni 2019
Eind Datum
18 juli 2019
Functie naam
Spaans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.5 - 0.6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Oegstgeest
Aanvang functie
1-9-2019
Organisatie
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Website

Rijnlands Lyceum Oegstgeest uit Oegstgeest zoekt een Docent Spaans per 1-9-2019

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt per 1 september 2019 een
 
Docent Spaans (vervanging ziekte)
1e graad (0,5 – 0,6 fte)
 
 
Wij zoeken
Een ervaren collega die onze leerlingen motiveert en enthousiasmeert voor het vak en hen mee kan nemen in de wereld van vandaag.
Werken in een internationale schoolomgeving is uitdagend en geeft een andere dynamiek aan de organisatie. Door onze focus op internationalisering, krijgen je lessen een extra dimensie.
De sfeer omschrijven we het beste als een ambitieuze, internationale en collegiale omgeving.
Je verzorgt met name lessen in onze Nederlandse afdelingen maar goede beheersing van de Engelse taal is zeker een pré gezien het internationale karakter van de school.
Voel jij je thuis bij het bovenstaande, dan komen we graag in contact met jou!

Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma
halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat.
 
Wij bieden
Naast een fijne en ambitieuze werkomgeving, plezierige en deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in
de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website:
www.rlo.nl

 
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Solliciteren?
Gebruik button onderaan deze pagina.
Voor meer informatie over de vacature of onze school neem je contact op met Lieke Hergelink, conrector Onderwijs via 071- 519 3500.
 

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.