Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Spaans
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
4 december 2019
Eind Datum
4 januari 2020
Functie naam
Spaans
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4000 - 0,5000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Oegstgeest
Aanvang functie
Zo spoedig mogelijk
Organisatie
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Website

Docent Spaans (ter vervanging)
1e graad (0,4 – 0,5 fte)

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is op zoek naar een
 
Docent Spaans (ter vervanging)
1e graad (0,4 – 0,5 fte)
 
Wij zoeken
Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren collega met een eerstegraads lesbevoegdheid, die onze leerlingen weet te stimuleren en motiveren. Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Onze leerlingen zijn deels internationaal waardoor Engels
naast het Nederlands de spreektaal is in de school.
 
Je komt te werken in een team van betrokken collega’s. Wij gaan graag met jou in gesprek over welke bijdrage jij gaat leveren aan dit team en hoe jij onze leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling.
 
Wie zijn wij?
Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest kenmerkt zich door onze focus op internationalisering: we hebben tweetalig onderwijs en een internationale afdeling. Met ruim 130 medewerkers geven we invulling hieraan. Leerlingen kunnen bij ons een havo-, atheneum-, of gymnasiumdiploma
halen. Een grote groep vwo-leerlingen kiest voor tweetalig onderwijs Nederlands-Engels. Een kwart van de leerlingen volgt het Engelstalige internationale programma van het Internationaal Baccalaureaat.
 
Wij bieden
Naast een ambitieuze werkomgeving, een internationale sfeer en plezierige deskundige collega’s, korte lijnen, ruimte voor ontwikkeling en initiatieven, zijn arbeidsvoorwaarden ook van belang.
We bieden je natuurlijk een marktconform salaris in overeenstemming met je opleiding en ervaring. Vanzelfsprekend is de CAO VO van toepassing. Daarnaast kunnen wij een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een tegemoetkoming in
de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op diverse verzekeringen.
 
Kijk voor meer informatie over onze school op onze website:
www.rlo.nl

 
 Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest, daar kom je verder mee!

Sollicitatieprocedure
Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina.
 
Wil je meer informatie over de vacature of onze school? Neem dan contact op met Christiaan Blijleven, conrector Bedrijfsvoering via 071- 519 3500.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.