Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Start-Up College
Dienstverband
Toegevoegd op
3 november 2020
Eind Datum
4 december 2020
Functie naam
Omgangskunde
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Gouda
Aanvang functie
02-11-2020
Organisatie
mboRijnland
Website

mboRijnland uit Gouda zoekt een Docent Start-Up College per 02-11-2020

Docent Start-Up College

Voor het MBO College Start-Up, locatie Gouda, zijn wij nu op zoek naar een docent gepersonaliseerd leren. De werkzaamheden van de docent worden verricht binnen ons MBO College Start-Up of bij een van de leerbedrijven waarbij wij het onderwijs hybride vormgegeven. De docent stuurt het onderwijsleerproces van studenten aan, levert een bijdrage aan het ontwikkelen van onderwijs- en opleidingsplannen en aan het ontwikkelen en uitvoeren van gepersonaliseerd leren. De docent is proactief en daarbij als teamplayer breed vakoverstijgend inzetbaar.

MBO College Start-Up

Binnen het college worden de opleiding Entree & Dienstverlening aangeboden. Onze studenten krijgen onderwijs op school en in de beroepspraktijk. Ze krijgen intensieve leerdoel gerichte coaching en studieloopbaanbegeleiding. Hierdoor boeken zij meer resultaten in hun opleidingen en vallen studenten minder uit. De komende jaren willen wij ons onderwijs verder gepersonaliseerd vormgeven en inzetten op hybride leeromgevingen.

Wat ga je doen

Als docent verzorg je onderwijs gebaseerd op gepersonaliseerde wijze. Je zoekt actief naar de juiste mix van de 4 docentrollen (algemene docent, vakdocent, coach en teamlid). De Start-Up opleidingen bieden de volgende profielen; Verkoop, Logistiek, Horeca, Dienstverlening en Zorg, Installatie & Constructie, Bouw en Wonen en Mobiliteit, economie en sport & evenementen Je geeft bij voorkeur integraal generieke lessen aan de studenten. Je begeleidt de studenten op school of bij een van de leerbedrijven. Het spreekt voor zich dat je een bijdrage levert in de studieloopbaanbegeleiding en overige teamtaken. Tot slot draag je bij aan de ontwikkeling, vernieuwing en totstandkoming van het onderwijscurriculum en verdere implementatie van het gepersonaliseerde leren in ons MBO College Start-Up.

Voor deze functie vragen wij;

– Bij voorkeur een (bijna) afgeronde lerarenopleiding 1ste of 2e graad (of studerende daarvoor) of een hbo-diploma socialwork met daarbij een PDG (BVE) bevoegdheid (of studerende of bereidheid daarvoor); 
– Nadrukkelijk nodigen wij pedagogische groepsleerkrachten en social work studenten in opleiding met affiniteit met onze doelgroep uit te reageren;
– Kennis en of affiniteit met de genoemde opleidingsprofielen;
– Kennis van generieke vakken zoals Nederlands, Rekenen en Loopbaan & Burgerschap; 
– Affiniteit en maatschappelijke betrokkenheid / bekendheid met de doelgroep niveau 1 en 2 studenten;
– Flexibele instelling: in staat om studenten coachend te ondersteunen, te confronteren en in te spelen op (hulp)vragen van studenten; 
– Sterke pedagogische en didactische vaardigheden die je in staat stellen om het onderwijs op een aantrekkelijke wijze aan te bieden;
– Een teamplayer die omgevingsbewust is en in staat is te reflecteren om tot een nog beter kwalitatief onderwijs te komen; 
– Kwaliteitsbewustzijn en onderzoek gericht werken;
– Beschikbaarheid op alle werkdagen.

Voor de docenten in het MBO College Start-Up zijn, naast de kwaliteiten van docent, bij voorrang de navolgende competenties noodzakelijk:

– Gericht op kwaliteitsgerichte veranderingen;
– Geduld hebben en kunnen invoelen;
– Ontwikkelingsgericht; 
– Resultaatgericht; 
– Ervaring met gepersonaliseerd leren en leerdoelgericht coachen;
– Oplossingsgericht;
– Samenwerken gericht op behalen van teamresultaten; 
– Improvisatietalent; 
– Flexibiliteit; 
– Pedagogische instelling.

 Wat bieden wij 

Je komt terecht in een team die zich met enthousiasme en  oog voor de studenten en haar omgeving, vol inzetten voor een uitdagende en prettige leeromgeving. Daarnaast kun je rekenen op een salaris van maximaal € 4.359 bruto per maand bij een volle werkweek (schaal LB, cao mbo).Wij bieden een tijdelijke aanstelling die wij bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende omstandigheden graag voortzetten in een vaste aanstelling. 

Bovendien is jouw ontwikkeling voor ons een prioriteit. Met de mboRijnland academie blijf je jezelf verbeteren, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Onze interne en externe trainers helpen je graag het maximale uit je werk te halen. Als je extra cursussen of trainingen nodig hebt, zijn daar volop mogelijkheden voor. 

Daarnaast bieden wij

– 8,33% eindejaarsuitkering; 
– Bijdrage van 70% aan de pensioenpremie;
– De mogelijkheid om binnen redelijkheid je werk flexibel te plannen; 
– 31 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling; 
– Bijdrage aan de ziektekostenverzekering, ook de aanvullende;
– Een laptop volgens onze BYOD-regeling; 
– Een aantrekkelijke vervoersregeling bestaande uit een fietsregeling en ns-businesscard;
– Ruime scholingsfaciliteiten. 

Meer informatie

Nadere informatie kan worden opgevraagd bij  Ad. J. van Dijk, onderwijskundig teamleider MBO College Start-Up  Gouda per telefoon op: 06 – 513 800 45 en per mail op: adijk@mborijnland.nl.

Reageren

Zie je het helemaal zitten om te starten bij mboRijnland? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton , waar je je motivatie voor je reactie en CV kunt uploaden.  Reageren kan tot einddatum vacature. 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de selectieprocedure. 

Na je sollicitatie 

Zijn wij net zo enthousiast als jij, dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Dit eerste gesprek voer je met de teamleider en een toekomstige collega. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we je vertellen over onze organisatie.   

 Wij werven graag zelf onze kandidaten, dus zonder hulp van werving- en selectiebureaus

Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.