Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek 2e graads
Toegevoegd op
19 oktober 2018
Eind Datum
19 november 2018
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
zo snel mogelijk
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Techniek 2e graads per zo snel mogelijk

Ben jij docent Techniek met specialisatie groen en kijk jij uit naar een uitdaging in het VMBO? Dan komen wij graag met je in contact!
Voor een school in Noord-Holland is Randstad Onderwijs op zoek naar een allround techniek docent met ervaring in booglassen en machines die binnen groen worden gebruikt. Denk hierbij aan kettingzagen, bladblazers, grasmaaimachines en heggenscharen.
De school is een groene onderwijsorganisatie met een blik op de toekomst: het is hun missie om de omgeving groen en leefbaar te houden. De school is kleinschalig opgezet met veel persoonlijke aandacht. Kwaliteit staat bij deze school hoog in het vaandel. Docenten
en andere medewerkers van de school spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom besteedt de school veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van haar medewerkers.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Je hebt een technische opleiding: metaalbewerking of werktuigbouwkunde
  • Je bent een tweedegraads bevoegd docent;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met praktijk onderwijs en VMBO;
  • Je hebt ervaring met de groen keuzedelen: booglassen, groen machinepark;
  • Je bent pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijk sterk;
  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden;
  • Je bent voor een jaar met 0.8fte beschikbaar.

SALARIS
Je ontvangt een LB salaris dat is gebaseerd op het CAO MBO. Verder bieden wij goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 
Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan direct! Ook als je nog vragen hebt over de functie kom ik graag met je in contact. Ik vertel je er graag meer over. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen via +31 (0)6 57 10 45 64. 
 
 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.