Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent techniek (BWI / PIE)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
21 mei 2020
Eind Datum
2 juni 2020
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7 - 0,9
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Oudenbosch
Aanvang functie
schooljaar 2020-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
Markland College Oudenbosch
Website

docent techniek BGL, BWI / PIE

Voor het Markland College Oudenbosch zijn wij op zoek naar een 

docent techniek  (2e graads)
(0,7 – 0,9 fte)

voornamelijk werkzaam in de onderbouw VMBO

 

Conform cao VO.

Markland College Oudenbosch
Het Markland College Oudenbosch met de onderwijsrichtingen gymnasium, atheneum, havo, mavo en beroepsgerichte leerwegen kader en basis, biedt jonge mensen een toekomstperspectief op de samenleving waarin zij weerbaar en met respect voor anderen leven. De school biedt kwalitatief goed onderwijs aan alle leerlingen uit de regio. Vertrouwen, verbindend en verschillend, dat zijn onze kernwaarden. Aandacht voor elke leerling in een veilige leeromgeving is de kern van ons kleinschalig onderwijs.
Voor informatie over de school: https://oudenbosch.markland.nl/
 
 
Markland College Zevenbergen
Bij het Markland College Zevenbergen, met de onderwijsrichtingen mavo, havo en vwo draait het om de leerling. Markland College Zevenbergen biedt leerlingen alle kansen om de wereld te ontdekken en zichzelf uit te dagen. En ze doen dat samen met elkaar. Leerlingen staan er niet alleen voor. Met persoonlijke aandacht voor mogelijkheden en interesses. Er hangt een goede sfeer op school. Respect voor elkaar en een veilige leeromgeving kenmerkt Markland College Zevenbergen. Er is keuze uit verschillende leerroutes.
Voor meer informatie over de school: https://zevenbergen.markland.nl/

Stichting Markland College
Stichting Markland College biedt leerlingen onderwijs dat past bij hun talenten en hun brede persoonlijke ontwikkeling. Zij leren als evenwichtige jonge mensen in te spelen op een samenleving die sterk verandert. Samen met de omgeving wordt gewerkt aan een succesvolle voorbereiding op hun toekomst. Onze kernwaarden zijn hierbij: Vertrouwen, Verbindend en Verschillend. De scholen in Oudenbosch en  Zevenbergen zijn beide regioscholen met samen een compleet onderwijsaanbod. Binnen de scholen zijn de leerniveaus kleinschalig georganiseerd. Leerlingen voelen zich thuis en waarderen de persoonlijke benadering.

 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.