Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek & D&P, 0.9-1,0 fte, Metameer
Toegevoegd op
9 oktober 2019
Eind Datum
23 oktober 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Stevensbeek
Aanvang functie
09-10-2019
Organisatie
Metameer
Website

Metameer uit Stevensbeek zoekt een Docent Techniek & D&P, 0.9-1,0 fte, Metameer per 09-10-2019

Ben jij de docent die…

> de relatie met de leerling centraal stelt,
> vanuit die relatie werkt aan ontwikkeling van persoonlijke leertrajecten,
> samen onderwijs wil maken,
> vanuit een reflectieve houding wil blijven leren,
> kansen ziet om ict in te zetten voor onderwijsontwikkeling?

Dan zoeken wij jou!
Voor de locatie Stevensbeek hebben wij een vacature voor:

Docent Techniek & D&P

> 0.9-1,0 fte ter vervanging van een afwezige medewerker
> Van 6 januari 2020 t/m 21 februari 2020
> Bevoegdheid voor Techniek
> Salaris conform de CAO VO in de functieschaal docent LB

Metameer loopt voorop in de vorming van persoonlijke leertrajecten. Hierbij is de ontwikkeling van de leerling het uitgangspunt. Relatie komt vóór prestatie. We zijn een innovatieve school die vanuit partnerschap met leerling, collega’s, ouders en samenleving steeds op zoek is naar de volgende stap in onderwijs en begeleiding. Hierbij staat het leren van alle deelnemers centraal. Metameer geeft onderwijs aan ruim 1900 leerlingen verdeeld over twee locaties, een in Stevensbeek en een in Boxmeer. Er zijn ca. 300 personeelsleden die deel uitmaken van de locaties. Iedere locatie bestaat uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen. Aandacht, kwaliteit en innovatie zijn onze kernwaarden.

Méér met onderwijs
Leerlingen ontwikkelen zich op hun eigen niveau. Wij verwachten van onze docenten dat ze de leerling leiden, begeleiden en loslaten. Dit hangt af van de leervraag van het kind. Leerlingen behalen het diploma dat bij hen past. En er is meer… ze ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze met hun talenten willen en wat ze kunnen. Ze leren hoe zij zich waardevol kunnen inzetten in de samenleving.

Jij als docent
Als docent ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van leerlingen. Persoonlijke aandacht en ondersteuning voor de leerlingen draagt Metameer hoog in het vaandel. Je werkt in teams samen met collegiale docenten, maar er is ook aandacht voor de individuele professionalisering in je eigen vakgebied. In deze vervangingsaanstelling wordt er ook gevraagd invulling aan het mentoraat te geven.

Belangstelling?
Spreekt dit je aan? Wil jij hieraan bijdragen en deel uitmaken van ons team?
Solliciteer dan op deze vacature via www.omo.nl.

Je sollicitatie, met curriculum vitae en eventuele referenties kun je tot en met 23 oktober 2019 reageren t.a.v. Jaap Folkersma, locatiedirecteur Stevensbeek. In de week van 28 oktober 2019 worden de gesprekken gepland.

Meer informatie over deze functie? Neem contact op met Mariska van Gompel, teamleider Metameer. Neem ook een kijkje op onze website: www.metameer.nl.

Op deze sollicitatie is de sollicitatiecode van Metameer van toepassing.

Metameer is een moderne school met alle vormen van onderwijs. Metameer geeft onderwijs aan 2300 leerlingen verdeeld over drie locaties: twee locaties in Stevensbeek en één in Boxmeer. Er zijn ca. 280 personeelsleden die deel uitmaken van drie sectoren. Iedere sector bestaat uit kleinere teams. Hiermee is kleinschaligheid ingebouwd voor medewerkers en leerlingen en kan de school zich verder ontwikkelen als lerende organisatie. Metameer staat voor aandacht, kwaliteit en innovatie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.