Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent techniek en D&P
Toegevoegd op
4 januari 2019
Eind Datum
25 januari 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,92
Provincie
gelderland
Plaats
Doetinchem
Aanvang functie
16 maart 2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Metzo College
Website

Wij zoeken een docent die lessen in techniek, natuurkunde en D&P gaat verzorgen in de onderbouw (basis, kader en mavo)

De lessen techniek worden gegeven aan leerjaar 1 en 2 op basis- en kaderniveau
De lessen natuurkunde en dienstverlening en produkten (D&P) worden gegeven aan leerjaar 1 en 2 van de mavo

Verdeeld over maandag t/m vrijdag

Wij zoeken bvk iemand met een bevoegdheid techniek met ervaring in de vakken dienstverlening en produkten en natuurkunde.
Heeft u die bevoegdheid niet maar wel ervaring in het geven van deze vakken op een VMBO school dan nodigen wij u ook van harte uit om te reageren.
Affiniteit met het lesgeven op een VMBO school is een pré.

Conform CAO vo.
Daarnaast kennen wij een uitstekend introductieprogramma voor nieuwe docenten. Naast de vakmatige ondersteuning vanuit de vakgroep zult u ook persoonlijke begeleiding krijgen van een coach. Die maakt u snel wegwijs in onze mooie en gastvrije school.

Het betreft een vacature wegens vervanging zwangerschapsverlof vanaf 16 maart tot einde schooljaar (19 juli)

Ontdek jouw kracht! Dat is waar het Metzo College met de leerlingen aan werkt en dat doen zij veelal zelfstandig en als het kan buiten de school. Leren, dat moet je passen. Op het Metzo College leer je uit boeken en door zelf te bedenken, te proberen en te doen, want: doen is leren en leren is doen!
Op het Metzo College kun je uit drie leerwegen kiezen: vmbo Basisberoepsgerichte Leerweg (BL), vmbo Kaderberoepsgerichte Leerweg (KL) en vmbo Theoretische Leerweg (mavo). In de bovenbouw van BL en KL heb je een keuze gemaakt uit een van de zes profielen, waar de leerlingen examen in gaan doen.
* Bouwen, Wonen & Interieur
* Dienstverlening & Producten
* Produceren, Installeren & Energie
* Economie & Ondernemen
* Horeca, Bakkerij & Recreatie
* Zorg & Welzijn
Tijdens stages en meeloopdagen, buitenschoolse activiteiten, excursies en projecten ervaren leerlingen, wat hen raakt en welke kant zij op willen. Ze worden hierin intensief begeleid door de mentor en andere docenten. We noemen dit loopbaan oriëntatie (LOB).
Wij geloven in het zelfstandig handelen van de leerling. Wij stimuleren onze leerlingen hun kracht te ontdekken en ontwikkelen door ervaringen op te doen en keuzes te maken. We moedigen hen aan van hun kracht hun toekomst te maken. We helpen de leerling uit te groeien tot een zelfverzekerd en zelfstandig persoon, die na de opleiding klaar is om verder te gaan met een loopbaan of vervolgopleiding.
De filosofie van het Metzo College geldt voor de gehele school, voor leerling, medewerker en student en is herkenbaar in de volgende kernwoorden:
* Autonomie = ik kies 
* Ontwikkelingsgericht = ik ben
* Optimisme = ik kan
* Vertrouwen= ik & jij
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.