Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek/PIE
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
10 oktober 2020
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
BREDA
Aanvang functie
14-09-2020
Loon indicatie
LB/LC
Organisatie
Randstad Onderwijs Breda/Rotterdam
Website

Randstad Onderwijs Breda/Rotterdam uit BREDA zoekt een Docent Techniek/PIE per 14-09-2020

Heb jij een passie voor techniek en vind jij niets leuker dan jouw kennis en ervaring over te brengen op de werknemers van de toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een VO school in Spijkenisse zijn we op zoek naar een docent Produceren, Installeren & Energie (PIE) voor de niveaus vmbo basis + kader. Het gaat om 3e en 4e klassen en eventueel examenklassen. Ervaring met de doelgroep en examenklassen is dus een pre.
Het is een tijdelijke vacature wegens ziekte, de verwachting is tot aan de herfst maar dit kan langer worden. De lessen staat nu op 4 dagen; de 16 lesuren op 3 dagen is waarschijnlijk ook mogelijk.

De school werkt met de lesmethode regieversterkend handelen wat leerlingen kansen biedt om zelfstandig te bepalen aan welke doelen zij gaan werken komend jaar. Tevens moeten leerlingen zelf een motivatie geven voor de keuze van een techniekprofiel. Ontwikkeling
en coaching van de leerling staan voorop.  In de bovenbouw van de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg wordt les gegeven in 5 profielen, waaronder drie technische: Bouwen, Wonen & Interieur (BWI), Produceren, Installeren & Energie (PIE) en Mobiliteit & Transport
(MT).

Wat vragen we van je?

  • Kennis van elektro- en metaaltechniek (HBO denk- en werkniveau)
  • Affiniteit met de doelgroep 15-16 jarigen
  • Inhoudelijke kennis van het profiel PIE
  • Tweedegraads onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te behalen
  • Ervaring en goed netwerk met het bedrijfsleven en vervolgonderwijs

Wat biedt Randstad Onderwijs jou?

  • een tijdelijke opdracht;
  • salaris & reiskosten conform VO CAO;
  • een eindejaarsuitkering;
  • vakantiedagen & tegemoetkoming in de ziektekosten;
  • de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling via diverse trainingen.

Interesse? Laat het ons snel weten, we zoeken met spoed een docent!

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.