Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent techniek-science
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
16 november 2020
Functie naam
Science
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 0,8 fte
Provincie
gelderland
Plaats
Dieren
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Rhedens Dieren
Website

Per direct l 0,6 – 0,8 fte l vervanging

In verband met de afwezigheid van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een docent die onze sectie techniek komt versterken.
 
Een belangrijke taak van jou is om de ontwikkeling van Science vorm te geven, door uitgedachte plannen uit te werken tot een succes. Daarnaast zul je ook inzet worden in lessen binnen Science, PIE en PSO. Deze lessen kunnen in de onderbouw en in de bovenbouw
van het vmbo zijn.

Wij zijn op zoek naar een docent die enthousiast is en ervaring heeft in het geven van lessen techniek/science binnen het Voortgezet Onderwijs.
 
Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor techniek. Je bent geduldig en begripvol, je weet van aanpakken, je bent enthousiast en je staat stevig in je schoenen. Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken.

Conform cao VO

Het Rhedens Dieren is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Daar past een breed, aantrekkelijk onderwijsaanbod van vmbo- tot en met vwo-onderwijs bij. Vanaf september 2018 wordt het vierde jaar van havo en vwo aangeboden. Het Rhedens Dieren werkt al hard aan de verdere ontwikkeling van de bovenbouw havo/vwo. Naast deze ontwikkeling zijn het nieuwe vmbo en toekomstgericht onderwijs belangrijke ontwikkelingen waar de school mee bezig is.
 
De locatie in Dieren beschikt over een modern, kleurrijk gebouw en huisvest ruim 1100 leerlingen en 120 personeelsleden. Hard werken en een sociale opstelling vinden leerlingen en medewerkers van Het Rhedens Dieren vanzelfsprekend.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.