Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Techniek, Technologie, D&P, Toekomst
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
29 mei 2020
Eind Datum
12 juni 2020
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,6
Provincie
utrecht
Plaats
Vleuten
Aanvang functie
1-9-2020
Organisatie
VOLT!
Website

VOLT! uit Vleuten zoekt een Docent Techniek, Technologie, D&P, Toekomst per 1-9-2020

Wij vragen:
Kenmerkt jouw aanpak en kwaliteit zich door:

  • Een solide pedagogische en didactische basis?
  • Een respectvolle benadering van mensen/kinderen, waarbij waardering, gevoelens en emoties samen met verantwoordelijkheden centraal staan?
  • Gerichtheid op kwaliteit en talenten van leerlingen en het samen met leerlingen focussen op wat zij kunnen en wat kunnen realiseren?
  • het zoeken van intensieve samenwerking en interactie in onze uitdagende leeromgeving met collega’s en leerlingen?
  • Flexibel en effectief omgaan met verschillen tussen leerlingen en groepen leerlingen (interesses, leerstijlen, leerstrategieën, talenten en intelligenties)? 
  • Een projectmatige aanpak waarin gezamenlijk ontwikkeld en uitgevoerd wordt en je een bijdrage levert door bijvoorbeeld zelfstandig te schrijven en kritisch te evalueren?

Heb je daarbij een lesbevoegdheid 2e graad? Of heb je die bijna?
Dan komen wij graag met je in contact.

Wij bieden:

  • Een (leer)omgeving waarbinnen structuur, samenwerking en aandacht voor de leerlingen centraal staat,
  • Een uitdagende werkkring met enthousiaste collega’s en leerlingen;
  • Een cultuur om te kunnen groeien in persoonlijke professionaliteit; 

Aanvullende informatie:
Ben jij die docent die vol met ideeën zit, techniek en technologie ademt, "out of the box" kan denken, graag onderwijs van de Toekomst wil ontwerpen/geven en vakoverstijgend onderwijs een must vindt, wacht dan niet langer en solliciteer dan op deze vacature.
Je komt dan op een school te werken waar alles in ontwikkeling is en vol energie zit. Je zult vooral worden ingezet op de vakken Dienstverlening & Producten en ons unieke vak Toekomst, naast natuurlijk de gewone taken die binnen een schoolorganisatie horen.
Verwacht niet dat je in een gespreid bedje komt. Het afgelopen jaar zijn er al enorme stappen genomen in het vormgeven van deze vakken, maar de stip op de horizon hebben we nog niet bereikt.
Kortom, veel mogelijkheden om het onderwijs vorm te geven volgens de visie van onze school; VOLT! Toekomstmakers.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Klik dan op de knop solliciteren. Sollicitaties via andere wegen worden niet in behandeling genomen.

Heb je nog vragen over deze vacature?
Naam leidinggevende:Toine van Hulst
E-mail werk:thulst@volt.eu

VOLT! maakt deel uit van:

NUOVO is een ondernemende stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs in de regio Utrecht. NUOVO heeft 14 scholen onder haar verantwoordelijkheid. Deze scholen bieden voortgezet onderwijs in het spectrum van praktijkonderwijs tot en met gymnasiaal onderwijs.
NUOVO scholengroep verzorgt kwalitatief hoogwaardig onderwijs vanuit de overtuiging dat maximale ontplooiing van leerlingen om maatwerk vraagt.  Geworteld in een in een solide basis van ervaring en deskundigheid willen we duurzaam en toekomst gericht onderwijs
bieden. NUOVO is ambitieus, ondernemend en realistisch. www.nuovo.eu

VOLT! Toekomstmakers geeft jongeren de bouwstenen om zelf hun toekomst te maken

VOLT! is nieuw soort openbare vmbo-school, die jonge mensen met de technologie en beroepen van morgen verbindt. De school heeft een zeer energieke uitstraling en heeft op 7 januari van dit jaar een flitsende start in een schitterend nieuw en transparant gebouw gemaakt. VOLT! maakt onderdeel uit van de NUOVO scholengroep.

Technologie heeft de toekomst. Met inspiratie, kennis en praktijk geeft VOLT! aanstormende vakmensen perspectief, inzichten én instrumenten om de toekomst te maken. Of je nu kiest voor een profiel als E&O, D&P of Z&W: kennismaken met technologie is in alle gevallen net zo vanzelfsprekend als bijvoorbeeld leren schrijven.

Gericht op de praktijk
Leerlingen van VOLT! zijn doeners. De school biedt daarom naast theoretisch onderwijs ook praktijkgericht onderwijs, op gebieden als zorg, ondernemen, dienstverlening en produceren, installeren en energie. De school is naar buiten gericht en omvat daarom bijvoorbeeld ook een restaurant, een winkel en een repair-shop, die in contact staan met de omgeving van de school. Het sportieve karakter van de school komt terug in de ruime sporthal die deel uitmaakt van de accommodatie aan de Oesterzwam in Vleuterweide. We geven een nieuwe invulling aan ‘betekenisvol leren’ door leerlingen te betrekken in alle facetten van het leren op school.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.