Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent ‘Teelt & Gewasgezondheid akkerbouwgewassen’
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
12 oktober 2020
Eind Datum
9 november 2020
Functie naam
Agrarisch onderwijs
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 FTE
Provincie
flevoland
Plaats
Dronten
Aanvang functie
12-10-2020
Loon indicatie
schaal 11
Organisatie
Aeres Hogeschool Dronten
Website

Aeres Hogeschool Dronten uit Dronten zoekt een Docent ‘Teelt & Gewasgezondheid akkerbouwgewassen’ per 12-10-2020

Het gaat o.a. om de ondernemers en teeltadviseurs van de toekomst. Lijkt het jou boeiend om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van deze studenten? Heb je passie voor de akkerbouw, een visie op toekomstgerichte akkerbouw en word je er enthousiast van om je passie en kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook recent afgestudeerden en zij-instromers nodigen wij van harte uit om te reageren!

Twijfel je of het onderwijs wat voor jou is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en kom in gesprek met collega’s die de stap van het bedrijfsleven naar het onderwijs al hebben genomen.

Onze nieuwe collega

 • Inspireert studenten door het verzorgen van onderwijs op het gebied van akkerbouw. Het gaat bijvoorbeeld om lessen over toekomstgerichte akkerbouw, (innovaties binnen) de teelt en bewaring van akkerbouwgewassen en over gewasgezondheid. Samen bekijken we welke vakken het beste bij jouw expertise passen.
 • Coacht en beoordeelt studenten bij (praktijk)opdrachten, stages en afstuderen. Kennis van het primair bedrijf is hierbij van essentieel belang.
 • Denkt mee met en is volop betrokken bij de uitvoering van ons OnderwijsLeerKavel. Daar krijgen de teeltsystemen van de toekomst een gezicht en laat jij zien welke ontwikkelrichtingen er zijn voor de ondernemers en adviseurs van de toekomst.
 • Past nieuwe inzichten toe in onderwijsmateriaal en ontwikkelt onderwijsmateriaal voor het curriculum van de studies Tuinbouw en Akkerbouw | Agrarisch Ondernemerschap.
 • Versterkt de relatie met het werkveld.
 • Werkt eventueel mee aan de uitvoering van (internationale) (onderzoeks)projecten.

Wie ben jij?

 • Je staat met beide benen midden in de akkerbouwsector.
 • Je hebt minimaal een relevante bacheloropleiding afgerond. Een academische masteropleiding is een pré.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een teamplayer en hebt coördinerend vermogen.
 • Je bent proactief, daadkrachtig, inspirerend en kwaliteitsbewust met oog en gevoel voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent in het bezit van een didactische aantekening of bent bereid deze te behalen.
 • Je bent betrokken en loyaal richting de organisatie.
 • Onze opleidingen zijn internationaal georiënteerd, internationale ervaring is daarom een pré.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren bijna 3.700 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.350 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod

Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Aan de functie Docent ‘Teelt & Gewasgezondheid akkerbouwgewassen is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 11 van de cao hbo (minimaal € 3.453,16 en maximaal € 5.026,85 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband). De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een vaste dertiende maand, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.

Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Interesse?

 • Heb je vragen? Neem dan contact op met Bettie Tijsseling (Teamleider Tuinbouw en Akkerbouw & Agrarisch ondernemerschap) via telefoonnummer 06-12960361.
 • Enthousiast geworden? Reageer dan snel. Doe dit vóór 10 november aanstaande.
 • De gesprekken vinden plaats op woensdag 18 november aanstaande in de middag.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.