Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent tekenen 2e graad
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
15 maart 2019
Eind Datum
15 april 2019
Functie naam
Tekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,3
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
1 augustus 2019
Organisatie
Juliana
Website

Juliana, de erkend Excellente School met thuiswerkvrij onderwijs, zoekt met ingang van 1 augustus een docent tekenen voor 0,3 fte.

 

Juliana is een erkend Excellente School met thuiswerkvrij onderwijs. Wij zijn vanwege de goede prestaties en de unieke onderwijsaanpak al een aantal jaar op rij door de Onderwijsinspectie uitgeroepen tot Excellente school. Bij ons is een goede sfeer de basis voor goede resultaten. Door de huiswerkuren, onze intensieve leerlingbegeleiding en de nauwe samenwerking met ouders hebben wij al jaren een slagingspercentage van ruim boven de 90 procent.
 
Juliana is een van de acht scholen van CSG Calvijn. De scholen van CSG Calvijn gaan mee met de tijd, werken nauw met elkaar samen en delen kennis en middelen. We bieden een inspirerende werkomgeving, waarbij persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen vanzelfsprekend zijn. Alle Calvijnscholen dragen met trots het keurmerk ‘goed’ van de Onderwijsinspectie. Ga jij ook voor uitstekend onderwijs, dan ben je bij ons van harte welkom!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.