Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent tekenen/ckv/kunstvak 1e graads
Functie naam
Tekenen
Toegevoegd op
7 januari 2019
Eind Datum
31 januari 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Den Haag
Aanvang functie
1 februari 2019
Organisatie
Maerlant-Lyceum
Website

Wij zoeken per 1 februari 2019, of anders zo spoedig mogelijk daarna, binnen de sectie tekenen/ckv (en kunst) een enthousiaste eerstegraads bevoegde collega om onze sectie te komen versterken.

Wij zoeken per 1 februari 2019, of anders zo spoedig mogelijk daarna, binnen de sectie tekenen/ckv (en kunst) een enthousiaste eerstegraads bevoegde collega om onze sectie te komen versterken.
Het gaat om het geven van tekenlessen in de onderbouw en ckv in de vierde klas verdeeld over
4 dagen. Het verzorgen van praktijk- en theorielessen in het examenvak kunst (tekenen) in de bovenbouw behoort in de toekomst tot de mogelijkheden bij aantoonbare ervaring c.q. kennis.

Van een nieuwe collega verwachten we een grote bijdrage in de ontwikkeling van het vak kunst in de komende jaren, we zijn dus op zoek naar een gemotiveerde en creatieve collega met vernieuwende onderwijsideeën.
 
Kijk op onze site voor meer informatie over onze school.
 

Het Maerlant-Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum en havo in de Haagse wijk Benoordenhout. Het Maerlant bestaat  100 jaar en heeft een rijke historie. De school telt iets meer dan 1000 leerlingen en 104 medewerkers en is gevestigd in een monumentaal gebouw, dat recent is uitgebreid en geheel is gemoderniseerd.

De school kenmerkt zich door een veilige en plezierige leer- en werksfeer en een uitstekende begeleiding van de leerlingen. Het Maerlant schenkt extra aandacht aan drie speerpunten. De school biedt een volwaardig gymnasium en zet zich daarnaast actief in voor aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand bètaonderwijs. Verder is er extra aandacht voor het vak Engels en biedt de school regelmatig internationaal georiënteerde onderwijsactiviteiten aan.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.