Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent tekenen en handvaardigheid
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
11 maart 2019
Eind Datum
29 maart 2019
Functie naam
Beeldende Vorming
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,54 - 0,54
Provincie
overijssel
Plaats
Deventer
Aanvang functie
15-05-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Etty Hillesum Lyceum
Website

Etty Hillesum Lyceum uit Deventer zoekt een Docent tekenen en handvaardigheid per 15-05-2019

Ben jij tweedegraads docent tekenen en handvaardigheid met ervaring en ben je per 15 mei 2019 beschikbaar voor een baan in Deventer? Past lesgeven in het vmbo (onderbouw) goed bij jou? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent tekenen en handvaardigheid ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat
waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je geeft les aan leerlingen van vmbo leerjaar 1 en 2.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak tekenen n handvaardigheid en hebt affiniteit met onze doelgroep.

Je bent bewezen collegiaal en professioneel en je bouwt aan de school. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Je bent gericht op ontwikkeling
en vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en vorm te geven. Ervaring met examenklassen is een pre, maar je bent breed inzetbaar en bereid alle onderdelen van het huidige curriculum te geven.

Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je verzorgt de lessen binnen het vmbo en je werkt graag in een professionele setting.

Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum De Marke. Deze locatie heeft alle niveaus van het vmbo, en de onderbouw van de havo. Er is ook een leerroute gebaseerd op de inzichten van de vrijeschool Het Corberic voor mavo, en onderbouw havo/vwo. Op De Marke werken
180 collega’s aan de toekomst van ruim 1.400 leerlingen en de opbouw van de school.
De school ondergaat een grote verandering. In de komende jaren ligt samenvoeging, verdere integratie van Passend Onderwijs en nieuwbouw in het verschiet.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen
die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een parttimebaan van 0,53 fte, wegens een zwangerschapsvervanging voor een duur t/m einde schooljaar 2019. Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure. Als nieuwe collega kun je rekenen op goede begeleiding door een vakcoach
en eventueel een docentcoach.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van je bevoegdheid, een salaris van maximaal 4.098 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Meer weten?
Meer informatie over de school vind je op https://www.ettyhillesumlyceum.nl/de-marke.
Voor meer informatie over de vacature kun je mailen naar de heer M.A. Kuijper, teamleider De Marke, m.kuijper@ettyhillesumlyceum.nl. Let op: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen, solliciteren doe je via de button "solliciteren".

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

2e graads

Schaal LB, maximaal 4.098,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop.

Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.