Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent tekenen/ handvaardigheid 0,5-0,6 FTE (regulier)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
27 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Tekenen
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 FTE,0,5 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
01-12-2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Maarten van Rossem
Website

Maarten van Rossem uit Arnhem zoekt een Docent tekenen/ handvaardigheid 0,5-0,6 FTE (regulier) per 01-12-2020

VACATURE DOCENT TEKENEN/ HANDVAARDIGHEID 0,5-0,6 FTE  (REGULIER)
Als jij goed bent in je vak en een passie hebt voor vmbo leerlingen dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Maarten van Rossem (Arnhem-Zuid) zijn wij op zoek naar een ervaren, gedreven en zelfstandige docent Beeldende Vorming die graag onze leerlingen wil lesgeven!

Wij zoeken een ondernemende collega die les wil geven én wil meebouwen aan de toekomst van onze leerlingen en onze school. We brengen onze leerlingen niet alleen vakkennis bij, maar we zorgen er ook voor dat ze met zelfvertrouwen een goede uitgangspositie voor hun verdere leven krijgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samen komen en we vertrouwen hebben in elkaar. En waar de talenten en dromen van onze leerlingen het uitgangspunt zijn! Het is onze drive om er met elkaar voor te zorgen dat het Maarten van Rossem de beste (en leukste) VMBO-school van de regio wordt!  Kortom; word jij hier enthousiast van? Dan hebben wij de juiste uitdaging voor je en komen wij heel graag met je in contact!

WAT GA JE DOEN?
Tekenen/ handvaardigheid geven! Ook verzorg je een uur keuzewerkttijd. Een uur extra ondersteuning. Jij weet als geen ander contact te maken en vanuit de verbinding leerlingen te begeleiden en te motiveren. Jij kunt goed differentiëren en beschikt over pedagogische kwaliteiten. Je geeft les aan met name de onderbouw. Dit doe je op een enthousiaste en motiverende manier. Je weet onze leerlingen te boeien en in beweging te houden. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, pro-actief, ondernemend, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
DE MISSIE VAN ONZE DOCENTEN!
Tijdens een van de stagebezoeken kwam ik een meisje tegen dat ooit vmbo-bb had gedaan op het Maarten van Rossem. Zij was net met een hbo-opleiding gestart. Dat vond ik een mooi moment; het pubermeisje van toen had zich ontwikkeld tot zelfbewuste vrouw, die wist wat ze wilde. Terwijl het ons op het Maarten van Rossem altijd moeite kostte om haar mee te krijgen. Uiteindelijk doe je het daar voor. Ruud Toepoel, docent Economie & ondernemen.

OVER ONS
Het Maarten van Rossem is een school die volop in ontwikkeling is. Ieder dag werken wij met ons team hard om van betekenis te zijn voor onze leerlingen. Door goed onderwijs en begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en de talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen onze leerlingen dat ook! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare VMBO school voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg, maar bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Met ongeveer 400 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per direct een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je volop de ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je werk zo vorm te geven dat het bijdraagt aan de leerlingen en onze school. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

– Je ontvangt een jaarcontract voor 0,5-0,6 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we volgend schooljaar voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
– Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald als docent  in LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.822,00 en maximaal € 4.301,00 per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
– Vrij tijdens de schoolvakanties.
– 
8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
– 
Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.
– 
Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
– 
Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
– 
Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
– 
Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
– 
Mogelijkheden om na deze vervanging op andere scholen van Quadraam aan de slag te gaan!
 
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar een docent tekenen/ handvaardigheid. Je bent in bezit van een bevoegdheid of hebt deze bijna op zak. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je mee wilt bouwen aan onze school, ondernemend bent en graag en zelfstandig werkt. Je houdt van een uitdaging!
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 12 december 2020. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Maarten van Rossem lees je op www.quadraam.nl  en www.maartenvanrossem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Irene van Leersum, afdelingsleider. Irene is te bereiken via i.vanleersum@maartenvanrossem.nl en via 026 320 2860Stuur je een mail? Vermeld dan in het onderwerpveld ‘vacature Tekenen/Handvaardigheid’.

P.s. alleen sollicitaties via onze werkenbijquadraam website nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
 

zie vacature

Eigen toekomst kleur geven
Op het Maarten van Rossem leren leerlingen het liefst door te doen. Zijn leerlingen liever bezig dan de hele dag uit boeken te leren. Onze leerlingen leren op het niveau en in het tempo dat hen past. Want iedereen leert nou eenmaal op zijn eigen manier. En dat kan bij ons op school. Ons team zorgt er samen met leerlingen voor dat ieder zijn eigen weg volgt naar het vmbo-diploma. Onze leerlingen geven hun eigen toekomst kleur.

Beroep ontdekken
Onze leerlingen krijgen veel praktijkvakken. Binnen en buiten de school. Ook zo komen ze er achter waar zij blij van worden, waar ze goed in zijn en waar ze van dromen. En waar ze verder mee willen. Leerlingen kiezen in de bovenbouw voor een profiel, als opmaat naar het beroep dat hun interesse heeft.

Aandacht voor elkaar
Op onze school krijgen leerlingen veel persoonlijke aandacht, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. We zijn een kleine school, waardoor we elkaar goed kennen. Leerlingen krijgen bij ons de aandacht, begeleiding én uitdaging die ze nodig hebben. Eigen 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.