Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent tekenen of handvaardigheid 1e gr
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
24 februari 2020
Functie naam
CKV
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Alkmaar
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Loon indicatie
LB
Organisatie
Petrus Canisius College
Website

Petrus Canisius College uit Alkmaar zoekt een Docent tekenen of handvaardigheid 1e gr per zo spoedig mogelijk

"Als de wereld begrijpelijk was, zou er geen kunst bestaan" (Albert Camus) 
 
Ben jij die geïnspireerde docent die afwisselende lessen geeft, die leerlingen aan het denken zet, die aandacht heeft voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling en die inspeelt op wat een leerling in huis heeft en wat kansrijk is voor zijn/haar ontwikkeling? 

De vestiging PCC Het Lyceum is op zoek naar een creatieve docent 1e gr. tekenen of handvaardigheid voor de lessen ckv en art. 
 
Interesse?  
Dan zien we je sollicitatie graag voor 25 februari 2020 tegemoet. Stuur je brief en cv naar pz@pcc.nu of reageer via de Meesterbaan button. 

 

Het Petrus Canisius College is een katholieke scholengemeenschap met vijf vestigingen in Alkmaar, Heiloo en Bergen die variëren in grootte van 200 tot maximaal 1100 leerlingen. Door de kleinschaligheid is de sfeer op de vestigingen gemoedelijk en laagdrempelig; leerlingen en docenten kennen elkaar goed.
Het Petrus Canisius College is een ervaren opleidingsschool. We bieden startende docenten én docenten die van een andere school komen in het eerste jaar van hun benoeming de mogelijkheid om begeleid te worden op het gebied van klassenmanagement.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.