Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Theater, ca 0,24 (vervanging)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
12 november 2020
Eind Datum
1 december 2020
Functie naam
Drama
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,2 FTE,0,3 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
01-02-2021
Loon indicatie
LB
Organisatie
Beekdal Lyceum
Website

Beekdal Lyceum uit Arnhem zoekt een Docent Theater, ca 0,24 (vervanging) per 01-02-2021

 
DOCENT THEATER, 1e GRAAD
Ben jij een bevlogen theaterdocent? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij theater op een eigentijdse manier over? Pas jij bij de leerlingen en de cultuur van het Beekdal Lyceum? Heb jij eventueel ervaring met de doelgroep sporters en de doorlopende leerlijn? En kan jij een creatieve invulling aan de lessen geven zonder methode waarin differentiatie een natuurlijk gegeven is? Ga dan aan de slag als docent op het Beekdal Lyceum in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Les geven in theater! Je geeft les op een enthousiaste en bruisende manier, waarbij jij de leerlingen volop ruimte biedt om te experimenteren. Je bent een docent met een onderzoekende houding, hebt lef en visie op het vak. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en daar pas jij je werkvormen op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, teamspeler, pro-actief, zelfstandig, accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel, creatief en vakinhoudelijk sterk.
 
Waarom werk ik op het Beekdal Lyceum in Arnhem?

 • ‘Ik werk binnen een fijne vaksectie en kan veel overleggen als ik dat wil, maar ook zelfstandig werken. Ik krijg de ruimte die ik nodig heb’
 • ‘De deuren staan hier altijd open. Ik ervaar hierdoor geen hiërarchie’
 • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd’
 • ‘Omdat sommige van onze leerlingen topsporter zijn, wordt er meer flexibiliteit van mij gevraagd. Dit bevalt mij erg goed’.
 • ‘Wij werken op een van de mooiste plekken in Arnhem Noord, tussen de heuvels en het groen!’

OVER ONS
Het Beekdal Lyceum is een middelbare school in Arnhem-Noord met een geheel eigen identiteit. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel. We hebben binnen onze school een opleiding voor topsporters en topdansers. Onze school telt 1.300 leerlingen en is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een middelbare school voor havo, vwo met een 2-jarige brugperiode. Wat ons kenmerkt? Dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Van onze directie krijg jij alle vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Wanneer je bij ons begint, kun je rekenen op begeleiding door een docentencoach. Zo zorgen wij voor een goede start!
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 februari 2021 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • Je gaat aan de slag voor ongeveer 0,24 fte tot het einde van het zwangerschapsverlof.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.822,- en maximaal €4.301,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (CAO VO).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze betalen we naar rato direct uit, naast je salaris.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie met succes te kunnen vervullen ben je in het bezit van een 1e graads bevoegdheid voor het vak Drama. Heb je deze bevoegdheid bijna op zak? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Hiernaast heb je ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs en affiniteit met onze leerlingen.
 
LATEN WE KENNIS MAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk op 1 december 2020 jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.
Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider, Alice Wolterinck. Alice is bereikbaar via a.wolterinck@beekdallyceum.nl of via het telefoonnummer 026-32009820. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste (digitale) gesprek. De gesprekken zullen kort na de kerstvakantie plaatsvinden. Een referentiecheck (en eventueel een proefles) is een onderdeel van de procedure.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!
 
Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

zie werkenbijquadraam.nl

Het Beekdal Lyceum is een kleinschalige havo-vwo school met een tweejarige brugperiode. In de onderbouw kiezen leerlingen voor een sport- of voor een cultuurprofiel. Als LOOT-school biedt het Beekdal Lyceum speciale faciliteiten voor topsporters. Verder verzorgt het Beekdal Lyceum in samenwerking met ArtEZ Dansacademie de vooropleiding Dans.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.