Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Transport en Logistiek
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 september 2020
Eind Datum
25 september 2020
Functie naam
Transport en logistiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
32 uur
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Organisatie
NIVVO Arnhem
Website

NIVVO Arnhem uit Arnhem zoekt een Docent Transport en Logistiek per

Voor een MBO-school in de omgeving Arnhem-Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een Docent Transport en Logistiek. Het betreft een vacature voor 0,8-1 fte tot het einde van het schooljaar. Ben jij die docent Transport en Logistiek die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Functie
Als Docent Transport en Logistiek neem jij de studenten van deze MBO-opleiding mee in de wereld van Transport en Logistiek. Je geeft op heldere en actieve wijze theorielessen die aansluiten bij het werkveld en het niveau van de studenten (voornamelijk niveau 3 en 4). Zo maak je de studenten Transport en Logistiek enthousiast met jouw kennis en ervaring. Ook begeleid je studenten bij het verder zelfstandig leren leren en adviseert hen over hun studieloopbaan, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken voor een vervolgopleiding of werkplek. Naast het lesgeven en begeleiden van de studenten ben je ook medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, samenstellen en vernieuwen van de lesstof;

Het gaat om een functie van 0,8–1fte tot aan het einde van het schooljaar.

Ben jij die Docent Transport en Logistiek met een 2e graads bevoegdheid die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in gesprek.

LET OP: Ben je op dit moment werkzaam binnen de Transport en/of Logistiek (bijvoorbeeld als Logistiek manager met een HBO-opleiding) dan nodigen we je ook uit om te reageren!

Functie eisen

 • 2e graads bevoegdheid, een PDG in de richting van Transport en Logistiek of werkzaam leidinggevende met een HBO-opleiding binnen de Transport en Logistiek;
 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met studenten van Logistiek en Transport;
 • Per direct beschikbaar voor 0,8-1fte tot het einde van het schooljaar;
 • Zeer goed in het aanbrengen van structuur in de lessen en klassenorganisatie;
 • Uitstekende Pedagogische en Didactische vaardigheden;
 • Flexibiliteit, geduld, humor en in staat om de leerlingen positief te benaderen;
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s;
 • Creatief en initiatiefrijk.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan!

Daarnaast bieden wij het volgende:

 • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs (CAO MBO: minimaal € 2.820,- bij LB1 en maximaal € 4218,- bij bij een fulltime dienstverband);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Professionele begeleiding en coaching;
 • Indien nodig een pedagogisch-didactisch scholingstraject.

Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Remco Ruchtie
06-20103251 (appen mag ook)
r.ruchtie@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"​ (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.