Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent verpleegkunde (niveau 1)
Dienstverband
Vast
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0
Provincie
gelderland
Plaats
Nijmegen
Aanvang functie
niet bekend
Loon indicatie
cao-hbo schaal 11
Organisatie
HAN
Website

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons beroep? Maak jij met jouw ervaring de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk? Dan is dit de functie voor jou!

Docent verpleegkunde (niveau 1)
Nijmegen, 0,6-1,0 fte

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons beroep? Maak jij met jouw ervaring de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en de praktijk? Dan is dit de functie voor jou!

Wat je gaat doen

 • Je ontwikkelt onderwijs waarbij je uitgewerkte voorstellen doet ter verbetering van de didactiek, methoden en inhoud.
 • Je ontwerpt en geeft onderwijs in zowel de voltijd als deeltijd waarbij je aandacht geeft aan de inhoud, didactiek en vormgeving van de betreffende onderwijsonderdelen.
 • Je zet je in voor de ontwikkeling van de Academie Gezondheid en Vitaliteit.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van het gehele curriculum.
 • Je begeleidt studenten bij projecten, stages/werkplekken en onderzoek.

Handige informatie
De Academie Gezondheid en Vitaliteit bestaat uit de bacheloropleidingen Verpleegkunde, Vaktherapie en Medische Hulpverlening, de duale opleiding Operatieassistent/ Anesthesiemedewerker, drie Masteropleidingen, VDO Gezondheid en het Kenniscentrum Duurzame Zorg.
De opleiding Verpleegkunde wordt zowel in voltijd als deeltijd aangeboden. Docenten van de Academie hebben een nauwe band met het werkveld en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied, het beroepenveld en de gezondheidszorg. Studenten worden
er opgeleid tot innovatieve, onderzoekende en ondernemende professionals. Er werken ruim 300 medewerkers bij de academie, die met elkaar samenwerken in kleinere teams.

Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees meer over waar we goed in zijn.
 

Dit zoeken wij in jou
Je beschikt over een afgeronde relevante masteropleiding en je hebt
relevante praktijkervaring. Je bent in het bezit van een didactische bevoegdheid of je bent bereid deze te behalen. Ervaring in het onderwijs is een pre.
Je bent enthousiast en ambitieus. Je krijgt energie van werken met studenten en je houdt actuele ontwikkelingen in het beroepenveld bij. Je hebt kennis van en affiniteit met thema’s zoals Nursing 2020, blended learning en breed opleiden, deze thema’s staan
centraal binnen ons curriculum. Je inspireert studenten en draagt bij aan onderwijsontwikkeling door voorbeelden uit de praktijk te integreren in het onderwijs.
Jouw stijl van communiceren is open en prettig en je bent een echte teamspeler. Een goede beheersing van de Engelse taal is een pre. Tot slot ben je minimaal 0,6 fte inzetbaar.

Dit bieden wij jou

 • Een gevarieerde, zelfstandige functie in een professionele, dynamische en informele omgeving, waar aandacht is voor persoonlijke professionalisering.
 • Het betreft een aanstelling voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is.
 • Je wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1.
 • Het bruto maandsalaris voor docent niveau 1 bedraagt maximaal € 5.026,85 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling.
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, onbeperkte sportmogelijkheden voor een kleine bijdrage.
 • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 3.700 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees op onze website waar we goed in zijn.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.