Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent verpleegkunde (niveau 2)
Dienstverband
Vast
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6-1,0
Provincie
gelderland
Plaats
Nijmegen
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
cao-hbo schaal 10
Organisatie
HAN
Website

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons verpleegkundig beroep? Help jij studenten verpleegkunde met jouw kennis en enthousiasme een stapje verder? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken per direct meerdere enthousiaste collega’s.

Docent verpleegkunde (niveau 2)
Nijmegen, 0,6 -1,0 fte

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van ons verpleegkundig beroep? Help jij studenten verpleegkunde met jouw kennis en enthousiasme een stapje verder? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken per direct meerdere enthousiaste collega’s.

Wat je gaat doen

 • Je takenpakket zal voor het grootste deel bestaan uit onderwijsgebonden taken.
 • Je verzorgt verschillende onderwijsvormen in zowel de voltijd als deeltijd en coacht en begeleidt studenten bij de studievoortgang.
 • Je bent een inspirator en coach voor studenten.
 • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van Nursing 2020, blended learning en breed opleiden, thema’s die centraal staan binnen ons curriculum.

Handige informatie
De Academie Gezondheid en Vitaliteit bestaat uit de bacheloropleidingen Verpleegkunde, Vaktherapie en Medische Hulpverlening, de duale opleiding Operatieassistent/Anesthesiemedewerker, drie Masteropleidingen, VDO Gezondheid en het Kenniscentrum Duurzame Zorg.
De opleiding Verpleegkunde wordt zowel in voltijd als deeltijd aangeboden. Docenten van de Academie hebben een nauwe band met het werkveld en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied, het beroepenveld en de gezondheidszorg. Studenten worden
er opgeleid tot innovatieve, onderzoekende en ondernemende professionals. Er werken ruim 300 medewerkers bij de academie, die met elkaar samenwerken in kleinere teams.

Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees meer over waar we goed in zijn

Dit zoeken wij in jou
Je hebt een afgeronde opleiding hboverpleegkunde
en je beschikt over relevante, recente ervaring in de verpleging. Je bent in het
bezit van een didactische bevoegdheid of bent bereid deze te behalen. Je bent enthousiast en ambitieus. Je krijgt energie van werken met studenten en je houdt actuele ontwikkelingen in het beroepenveld bij. Thema’s zoals Nursing
2020, blended learning en breed opleiden prikkelen jou om dit met vol enthousiasme op te pakken. Je bent proactief, werkt graag in een hecht team van professionals en je bent in staat om resultaatgericht te werken aan persoonlijke doelstellingen. Een goede
beheersing van de Engelse taal is een pre. Je bent voor minimaal 0,6 fte inzetbaar.

Dit bieden wij jou

 • Een gevarieerde, zelfstandige functie in een professionele, dynamische en informele omgeving, waar aandacht is voor persoonlijke professionalisering.
 • Het betreft een aanstelling voor een jaar, waarna verlenging mogelijk is.
 • Je wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 2.
 • Het bruto maandsalaris voor docent niveau 2 bedraagt maximaal € 4.307,66 (cao-hbo schaal 10) bij een fulltime aanstelling.
 • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%).
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, onbeperkte sportmogelijkheden voor een kleine bijdrage.
 • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling.

Wij zijn HAN University of Applied Sciences. Hier ontdekken meer dan 35.000 studenten hun toekomst. En brengen ruim 3.700 medewerkers hun kennis en ambitie tot bloei. Ontdek hoe onze organisatie in elkaar steekt en lees op onze website waar we goed in zijn.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.