Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Verpleegkunde ROCvA
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
3 december 2019
Eind Datum
31 januari 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Diemen
Aanvang functie
zsm
Organisatie
Randstad Onderwijs Amsterdam
Website

Randstad Onderwijs Amsterdam uit Diemen zoekt een Docent Verpleegkunde ROCvA per zsm

Ben jij BIG-geregistreerd en gedreven om nieuwe verpleegkundigen op te leiden? Beschik je over een lesbevoegdheid en heb je affiniteit met onze diverse studentenpopulatie? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Voor ons team Verpleegkunde zoeken wij een docent Verpleegkunde die onderwijs wil verzorgen aan onze niveau 4 studenten Verpleegkundige (bol en bbl). Het zou fantastisch zijn als je ook het vak rekenen 3F kunt geven aan onze studenten. Het gaat om een functie
per direct en tot de zomervakantie (met kans op verlenging). 

Ben jij het talent dat wij zoeken? Lees dan verder en onderzoek of deze veelzijdige baan een podium kan zijn voor jouw talent

Wat ga je doen?
Als Docent Verpleegkunde bij MBO College West heb je een uitdagende en afwisselende functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het onderwijsleerproces binnen het vakgebied.

Je bent verantwoordelijk voor:
– het geven van lessen verpleegkunde aan studenten op mbo niveau 4 (bol en bbl);
– het begeleiden van studenten gedurende de opleiding;
– het ontwikkelen van een lesprogramma en lesmateriaal;
– het leveren van een actieve bijdrage aan onderwijsvernieuwing en examinering binnen het mbo.

Daarnaast bezoek je regelmatig de stageplaatsen van onze studenten (BPV begeleiding).

Wat vragen we van je?
Onze toekomstige docent Verpleegkunde beschikt over:
– een BIG-registratie als verpleegkundige;
– een voor deze functie relevante bevoegdheid als docent (bijvoorbeeld in de richting van Gezondheidszorg & Welzijn);
– affiniteit met onze zeer diverse doelgroep.

Daarnaast vraagt de functie van Docent Verpleegkunde bij MBO College West een proactieve en professionele werkhouding van je. Je stelt je daarnaast toegankelijk op naar collega’s en studenten, bent flexibel en werkt zelfstandig. 

Wat bieden wij je?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers.  We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering
en loopbaan te werken.  Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal LB met een max. van € 4.218,-bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?
Solliciteer dan via deze website of neem contact op met mij via jennifer.abbink@nl.randstad.com 

 

Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.