Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent Verzorging 2e graads
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
21 januari 2019
Eind Datum
21 februari 2019
Functie naam
Verzorging
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1
Plaats
Willemstad, Curaçao
Organisatie
Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur
Website

Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur uit Willemstad, Curaçao zoekt een Docent Verzorging 2e graads per

Heeft u affiniteit met onderwijs geven onder de zon? En bent u bereid zich onder te dompelen in een ander cultuur? Dan bieden wij u deze uitdaging.

Voor onze scholen in het voortgezet onderwijs zijn we op zoek naar meerdere enthousiaste docenten, bij voorkeur met internationale werkervaring.

* 2e graads bevoegdheid Verzorging
* positieve attitude, samenwerken, maatwerk, flexibiliteit en centraal stellen van elke leerling
* enthousiasme om voor minimaal 3 jaar naar Curaçao te emigreren
* bereidheid tot geven van referentie

 
Voor onderwijzend personeel is in principe een 3-jarige arbeidsovereenkomst met optie tot verlenging van toepassing. De inschaling vindt plaats op basis van de Bezoldigingsregeling Onderwijspersoneel Curaçao.
Uitzendvoorwaarden zijn van toepassing als u aanspraak kunt maken op de uitzendregeling.
Zie website: www.rkcs.org   onder  à Informatie – Documenten – Wervingsgegevens
 
 

Het Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur (RKCS) op Curaçao is verantwoordelijk voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs met een Rooms-Katholieke grondslag.

Naast de reguliere scholen bieden we ook speciaal onderwijs in zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs.
Op onze 52 scholen leiden we 18.000 leerlingen op tot verantwoordelijke wereldburgers met zicht op eigen talenten. We bieden de leerlingen een veilige leeromgeving met ruimte voor ontplooiing. In totaal zijn er 1.300 medewerkers werkzaam. Hiermee is RKCS het grootste schoolbestuur op Curaçao.

Op de scholen staat maatwerk voor elke leerling centraal, zowel op het gebied van ‘leren’  als ‘zorg’. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkeling en groei van medewerkers.

Op 8 scholen in het primair onderwijs wordt in groep 1 t/m 4 gealfabetiseerd in het Papiamentu. Daarna is het Nederlands instructietaal. De overige 19 scholen alfabetiseren in het Nederlands. Voor alle scholen in het voortgezet onderwijs geldt Nederlands als instructietaal. Examens in zowel primair als voortgezet onderwijs zijn in de Nederlandse taal opgesteld. 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.