Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent voor de BB+
Toegevoegd op
6 september 2019
Eind Datum
17 september 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
circa 0,28 fte
Plaats
Ulft/Silvolde
Aanvang functie
18-09-2019
Organisatie
Almende College
Website

Almende College uit Ulft/Silvolde zoekt een docent voor de BB+ per 18-09-2019

“Werken aan een goede toekomst in een geborgen sfeer: dat is de Wesenthorst!”

Op de locatie Wesenthorst in Ulft kunnen onze circa 750 leerlingen het mavo-examen doen (theoretische leerweg) of dat van de gemengde leerweg, maar ook in een van de beroepsgerichte afdelingen. Voor leerlingen die twijfelen tussen mavo en havo, is er in
de onderbouw een speciale klas: havo-d (determinatie). Wie door kan naar havo, gaat naar het Isala. Voor de twijfelaars tussen beroepsgericht en mavo is er ook zo’n klas: mavo-d. In de BB+-klassen zitten leerlingen die er met leerwegondersteuning in slagen
een diploma te behalen. Kenmerkend aan onze school is dat leerlingen op de Wesenthorst worden gezien en gewaardeerd.

 
De locatie Wesenthorst van het Almende College is met ingang van 18 september
 
een docent voor de BB+ (circa 0,28 fte)
 

Wij zoeken een gedreven, enthousiaste docent voor onze BB+-klassen, voor circa 7 lessen. Daarnaast zoeken we een collega die pedagogisch sterk is en initiatiefrijk. Je kan goed samenwerken en bent goed in staat tot het geven en ontvangen van feedback.
De vacature ontstaat wegens tijdelijke afwezigheid van onze collega voor de duur van circa zes weken. Een combinatie met onze vacature Nederlands en/of onze vacature voor docent geschiedenis is mogelijk.
 

Wij bieden:
–          een functie op een school met fijne leerlingen en collega’s;
–          ruimte voor eigen initiatieven binnen geplande onderwijsvernieuwing;
–          begeleiding tijdens de inwerkperiode.
 

De drie locaties van het Almende College – Bluemers en Isala in Silvolde, Wesenthorst in Ulft- hebben ieder een eigen karakter. Samen staan ze voor innovatief onderwijs waarin leerlingen verantwoordelijkheid leren dragen, kunnen en mogen presteren op hun eigen niveau en zich thuis voelen. De school draagt ertoe bij dat de leerlingen zich ontwikkelen tot kritische, zelfstandige mensen die deel uitmaken van de gemeenschap en aan de ontwikkeling daarvan een belangrijke bijdrage kunnen en willen leveren. Als leerlingen dat nodig hebben krijgen ze persoonlijke ondersteuning of extra uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van talentprogramma’s. Leerlingen leren door te zetten, initiatief te nemen en samen te werken, waarbij de school zorgt voor een inspirerende omgeving en duidelijke grenzen.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.