Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
docent wiskunde 1e graad 0,5 – 0,6 fte
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
25 september 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Provincie
gelderland
Plaats
Apeldoorn
Aanvang functie
2020-09-10
Loon indicatie
Definiëren
Organisatie
Koninklijke Scholengemeenschap (KSG)
Website

Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) uit Apeldoorn zoekt een docent wiskunde 1e graad 0,5 – 0,6 fte per 2020-09-10

Heeft Pythagoras geen geheimen voor jou? Laat je sinussen en cosinussen dansen op het bord? Breng jij onze leerlingen het gereedschap van de wetenschap bij? De Veluwse Onderwijsgroep zoekt een enthousiaste docent wiskunde.

Wat ga je doen?
Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen voor onze leerlingen. Het grootste deel van de lessen wordt gegeven in het tweetalige gebied. Je begeleidt en coacht leerlingen, waarbij je verder kijkt dan alleen je eigen vak. Samen met je collega’s ontwikkel je lesstof. Vanzelfsprekend kijk je naar jezelf en de organisatie met een positief-kritische blik. Daarbij vergeet je niet dat je vak om mensen draait. En om boeiend, eigentijds en toekomstgericht onderwijs natuurlijk!

Over de Veluwse Onderwijsgroep
Als medewerker van de Veluwse Onderwijsgroep ben je onderdeel van een onderwijsnetwerk van 27 scholen en een Servicebureau, waar collega’s dezelfde passie delen: het beste onderwijs bieden aan onze ruim 13.000 leerlingen. Met scholen voor voortgezet onderwijs en (speciaal) basisonderwijs, unieke onderwijsconcepten, een talentpool en verschillende geloofsovertuigingen (katholiek, openbaar, christelijk), hebben we veel smaken in huis. Elk van onze 27 scholen heeft een eigen identiteit, kracht en uitdagingen waaraan jij als leraar of ondersteuner je steentje kan bijdragen. Onze verscheidenheid aan scholen biedt de mogelijkheid om voor een school te kiezen die bij je past, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de voordelen van het werken bij een groot onderwijsbestuur. Denk aan interne mobiliteit en het leren van en met collega’s van verschillende scholen in kennisnetwerken of tijdens gezamenlijke bijeenkomsten.

Over de school
De Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) is een openbare school voor mavo, up2havo, havo, vwo en tweetalig havo en vwo. De KSG is een wereldcollege. Leerlingen kijken over grenzen heen en verdiepen zich op de KSG in andere talen en culturen. Er is veel aandacht voor vaardigheden die een wereldburger nodig heeft in de wereld van vandaag én morgen. Bijvoorbeeld door de vakinhoud te verbinden met internationale thema’s. De KSG is ook een sportieve school: leerlingen kunnen examen doen in sport. De sfeer op school is veilig en prettig en leerlingen krijgen ruimte om te leren op de manier die bij hen past. Docenten hebben daarbij een coachende rol. Het motto van de school is: iedereen wil leren! Op de website van KSG vind je meer informatie over de school. Je kunt ook een virtuele rondleiding doen om het gebouw alvast te bekijken.

Wij bieden
* 0,5 – 0,6 fte reguliere uren ingang direct na de herfstvakantie
* Kijkend naar je ervaring, minimaal € 2822,- en maximaal € 4301,- bij een fulltime dienstverband
* Het grootste gedeelte van de lessen wordt gegeven in het tweetalig gebied. Als je native speaker bent dan is dat een pré
* Studieverlof en opleidingsbudget
* Reiskostenvergoeding
* Cafetariaregeling met o.a. een sportschoolprogramma en fietsplan
* Leuke collega’s die uitkijken naar jouw komst!

Enthousiast?
Solliciteer! Wij zorgen er dan voor dat we snel met elkaar in contact komen. Voor een gesprek met een goede docent wiskunde maken we graag tijd. De vacature staat open tot en met 25 september. Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met mevrouw J. Potgieter (055-5212655). We zijn heel benieuwd naar jou!

Wij worden blij van direct contact met jou, van acquisitie n.a.v. deze advertentie niet.

De Veluwse Onderwijsgroep is een modern en breed samenwerkingsverband van tien openbare, christelijke en katholieke scholen voor voortgezet onderwijs en zestien basisscholen. Eigentijds en vooruitstrevend onderwijs, waarmee we jonge mensen begeleiden op weg naar volwassenheid: dat is wat we willen. Wij geloven dat ieder mens zich kan ontwikkelen tot een waardevol lid van onze maatschappij.

Onze scholen doen dat door het stimuleren en ontwikkelen van kansen en talenten bij leerlingen en medewerkers. Het onderwijs verandert en daarom werken we aan een lerend klimaat, bijvoorbeeld door het delen van kennis en ervaring, de inzet van interne coaches en opleidingen. Want ook als docent blijf je natuurlijk jouw bekwaamheid verder ontwikkelen; zelfs als je door wil stromen naar een andere positie.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.