Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Docent wiskunde 1e graad (0,8 – 1 fte)
Dienstverband
Toegevoegd op
10 februari 2020
Eind Datum
4 maart 2020
Functie naam
Wiskunde
Niveau
HBO
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Oegstgeest
Organisatie
Rijnlands Lyceum Oegstgeest
Website

Rijnlands Lyceum Oegstgeest uit Oegstgeest zoekt een Docent wiskunde 1e graad (0,8 – 1 fte) per

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest zoekt voor schooljaar 2020-2021 een

Docent wiskunde 1e graad (0,8 – 1 fte)
Een lagere werktijdfactor is bespreekbaar

Zoek je een prikkelende leeromgeving met uitdagend, gevarieerd onderwijs waar aandacht is voor de individuele talenten van leerlingen? Wil je een bijdrage leveren om onze leerlingen verder te brengen in hun wereldburgerschap met een brede blik naar buiten?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Onze focus ligt op internationalisering. Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest biedt naast de Nederlandse programma’s voor havo, vwo en gymnasium (deels tweetalig) ook de internationale programma’s van het International Baccalaureate aan (IBMYP en IBDP). Dit maakt het Rijnlands Oegstgeest uniek, het geeft een bijzondere dagelijkse dynamiek, en de veeltaligheid is letterlijk overal om je heen binnen de school.

Het onderwijs wordt verzorgd door 120 docenten aan 1375 leerlingen. Onze school kenmerkt zich door “leren samenwerken en samenwerkend leren”. Dat doen we als collega’s onderling maar zeker ook met leerlingen, in werkgroepen, commissies en andere groepen.

Wij onderscheiden ons met name door het werken met een geperiodiseerd roostermodel met lessen van 75 minuten. De keuze voor een langere leslengte geeft mogelijkheden om te komen tot meer diepgang in de lesstof en een grotere variatie aan werkvormen. We besteden daarom veel aandacht aan deskundigheidsbevordering op het terrein van activerende didaktiek, differentiatie- en instructievaardigheden. Voor nieuwe collega’s hebben we een uitgebreid inwerkprogramma omdat we het belangrijk vinden dat je je snel thuis voelt bij ons.

Wij bieden
Naast de warme, inspirerende, lerende omgeving, fijne collega’s, korte lijnen, veel ruimte en verantwoordelijkheid biedt Het Rijnlands aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden passend bij de mogelijkheden van de CAO VO. Denk hierbij aan (deels) betaald ouderschapsverlof, een tegemoetkoming in de vakbondscontributie, een voordelige fietsregeling, een sportregeling, een jaarlijks fiscaal voordeel met onze salderingsregeling en korting op aanschaf van hard- en software en op diverse verzekeringen.

Meer informatie?
Als je meer wilt weten kun je contact opnemen met dhr. C. Blijleven, conrector, te bereiken op telefoonnummer 071-5193500

Interesse?
Wil je ons team komen versterken en jouw kennis, ervaring en sterke punten inzetten voor onze leerlingen, je collega’s en de schoolorganisatie? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Gebruik hiervoor de sollicitatiebutton onderaan dit scherm.

We hanteren de sollicitatiecode van de Stichting Het Rijnlandslyceum, deze vind je op onze website www.rijnlandslyceum.nl/werken-bij

Het Rijnlands Lyceum Oegstgeest is een bijzonder neutrale school met ca. 1400 leerlingen verdeeld over een internationale afdeling (Internationaal Baccalaureaat) en een Nederlandse afdeling: havo, vwo, gymnasium en tweetalig onderwijs (vwo en gymnasium). Een internationale sfeer kenmerkt het schoolleven. Veel aandacht gaat uit naar optimale ontplooiing van leerlingen. Hiervoor bieden wij uitdagende programma’s met een scala aan internationale, culturele, wetenschappelijke en sportieve activiteiten.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.